Αναταραχή στον ΟΦΗ με τροφική δηλητηρίαση

Αναταραχή έχει προκαλέσει στον ΟΦΗ ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, η δυσφορία και ατονία που εμφάνισαν επτά ποδοσφαιριστές του. Όλα δείχνουν πως έπαθαν τροφική δηλητηρίαση επτά παίκτες και τρία μέλη της αποστολής που είχαν πάει στο Βόλο για το ματς κυπέλλου. Πυρετό δεν ανεβάσει και έχουν γεύση κανονικά. Συνεπώς, δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία κορωνοϊό.

Οι παίκτες που έχουν εμφανίσει τα συμπτώματα είναι οι Σηφάκης, Βάτερμαν, Νοικοκυράκης, Τσιλιανίδης, Σαρδινέρο, Σολίς, Ουές καθώς και οι Περικλής Παπαπαναγής, Τάσος Πρίτσας και Μιχάλης Αναγνωστόπουλος. Ο Αντριάν Σαρδινέρο εμφάνισε και συμπτώματα ίωσης, ενώ ο προπονητής τερματοφυλάκων Βαγγέλης Λάππας νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο του Βόλου.

Όλοι οι παραπάνω κατανάλωσαν φυσικό χυμό πορτοκάλι στον Βόλο και δεν αποκλείεται να οφείλεται σε αυτό το γεγονός η αδιαθεσία τους.

Ο ΟΦΗ, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα από το απόγευμα, φιλοξενείται το Σάββατο (23/1, 19:30) από τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να σημειωθεί ότι βάσει του πρωτοκόλλου της Λίγκας, δεν επιβάλλεται να γίνει δεύτερο τεστ για κορωνοϊό όταν μια ομάδα δίνει δύο ματς μέσα σε λίγες μέρες και οι Κρητικοί αντιμετώπισαν τον Βόλο την Τετάρτη για το Κύπελλο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα