Ανατολάκης για ΕΠΟ: «Είμαι αισιόδοξος ότι θα εκλεγώ»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιώς, πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και υποψήφιος για τις εκλογές της ΕΠΟ, Γιώργος Ανατολάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Κανάλι Ένα 90.4, αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη, αλλά και στις υποψηφιότητες των υπόλοιπων πρώην διεθνών παικτών.

Για την δική του υποψηφιότητα σχολίασε: ««Λίγες ημέρες απέμειναν. Το Σάββατο θα γνωρίζω εάν θα εκλεγώ και θα έχω τη δυνατότητα να προσφέρω με πράξεις και όχι με λόγια. Θα το ξαναπώ. Αυτό που επιθυμώ δεν είναι οι θέσεις, αλλά να βοηθήσω το ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου. »

Εν΄ώ για τους άλλους υποψήφιους διεθνείς πρόσθεσε: «Μπορεί εγώ π.χ. σε συλλογικό επίπεδο να ήμουν συμπαίκτης μόνο με τον Παντελή (Καφέ), αλλά υπάρχει μεγάλη αλληλοεκτίμηση και με τον Χαριστέα και με τον Παπαδόπουλο και με τον Κωνσταντινίδη και με τον Σεϊταρίδη. Ολοι μας θα ξεκινήσουμε με έναν κοινό σκοπό: το καλό της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Θέλουμε να ανανεωθεί η Ομοσπονδία από ανθρώπους που έχουν δώσει και την ψυχή τους για το ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα