Ανατροπές στο δικαστικό σίριαλ Αλιμόνου – Βαρδινογιάννη

Το πρωί ο Παύλος Βαρδινογιάννης φερόταν να καταζητείται για μη καταβολή διατροφής, το απόγευμα ο επιχειρηματίας εμφανίζεται δικαιωμένος από προσωρινή διαταγή που όρισε νέα χαμηλότερη διατροφή, την οποία εκείνος δηλώνει ότι ήδη έχει καταβάλει.

Ραγδαίες εξελίξεις και ανατροπές στο δικαστικό σήριαλ Αλιμόνου- Βαρδινογιάννη, σύμφωνα με δημοσίευμα του zappit, που λίγες ώρες μετά την είδηση ότι καταζητείται ο επιχειρηματίας γιατί δεν κατέβαλλε στην πρώην σύζυγό του την διατροφή που όρισε το δικαστήριο, δημοσίευσε νεότερη δικαστική απόφαση!

Εξαιρετικά εκτεθειμένη φαίνεται να είναι η Τζίνα Αλιμόνου έπειτα από τη δημοσιοποίηση της νεότερης απόφασης που έπειτα από το από 2ας Ιουλίου αίτημα του Παύλου Βαρδινογιάννη εξεδόθη προσωρινή διαταγή που όρισε πιο εκτεταμένο δικαίωμα επικοινωνίας του επιχειρηματία με τα παιδιά του από τις 15 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου του 2018, (για 25 συνεχόμενες ημέρες αντί για δύο δεκαπενθήμερα που καθόρισε η προηγούμενη απόφαση), ενώ μειώνεται σχεδόν στο μισό και η διατροφή που είναι υποχρεωμένος να καταβάλει: 4.000 ευρώ για καθένα από τα 4 παιδιά και 2.000 ευρώ για την Τζίνα Αλιμόνου.

Στη μήνυσή της χθες το απόγευμα στο Α.Τ. Ψυχικού η κ. Αλιμόνου ισχυρίστηκε ότι ο πρώην σύζυγός της παραβίασε την υπ’ αριθμ. 2819/2018 απόφαση ασφαλιστικών μέτρων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που καθόριζε συνολική διατροφή 34.500€ και κινήθηκε διαδικασία αυτοφώρου εναντίον του, με αστυνομικούς να έχουν οδηγηθεί στην κατοικία του να τον συλλάβουν, ενώ δόθηκε σήμα σε όλες τις πύλες εισόδου της χώρας.

Σύμφωνα, πάντα, με τις πληροφορίες που επικαλείται το zappit ο Παύλος Βαρδινογιάννης πρόκειται να καταθέσει μήνυση κατά της Τζίνας Βαρδινογιάννη εντός της ημέρας, καθώς όπως υποστηρίζει έχει ήδη καταθέσει διατροφή ύψους τουλάχιστον 70.000 ευρώ.

Νομικοί κύκλοι επισημαίνουν ότι στην περίπτωση που η κ.Αλιμόνου έχει λάβει γνώση της νεότερης απόφασης που ανατρέπει την πρώτη και έχουν καταβληθεί τα ποσά που ορίστηκαν, κινδυνεύει ακόμα και με μήνυση για ψευδή καταμήνυση του επιχειρηματία, καθώς και για συκοφαντική δυσφήμισή του, έπειτα από όσα ανέφερε τόσο στην μήνυσή της, όσο και σε συνέντευξή της.

Η συνέχεια θα δοθεί στις 28 Αυγούστου στην αίθουσα ασφαλιστικών μέτρων του Πρωτοδικείου Αθηνών.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα