Αναβλήθηκε ο αγώνας Λαυρίου-Ολυμπιακού γιατί έσταζε το κλειστό

Σε αναβολή οδηγήθηκε η προγραμματισμένη για τις 15:45 αναμέτρηση Λαύριο-Ολυμπιακός για την Basket League. Όχι εξαιτίας του χιονιά «Μπάρμπαρα», αλλά επειδή το σκέπαστρο του κλειστού έσταζε!

Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε διαρροή, με αποτέλεσμα η πλευρά του πάγκου των φιλοξενούμενων να έχει γεμίσει νερά και να τίθεται σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, το ματς θα οριστεί σε νέα ημερομηνία από τον ΕΣΑΚΕ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός λόγω αγώνων στίβου στο ΣΕΦ πρόκειται να δώσει στο Λαύριο και τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος, απέναντι στον Ιωνικό στις 12 Φεβρουαρίου (την επόμενη Κυριακή).

«Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών έσταξε σε ένα σημείο στο γήπεδο, μετά τις 13:30, γιατί ως τότε που το είχαμε δει ήταν στεγνό. Για να μην υπάρξει κανένα ατύχημα αποφασίσαμε να μη γίνει το παιχνίδι», δήλωσε ο πρόεδρος του Λαυρίου, Βαγγέλης Βώδινας.

«Όπως και σε πολλά γήπεδα, όταν υπάρχει έντονη βροχόπτωση παρατηρείται το φαινόμενο αυτό. Οκτώ χρόνια στην Α1 και με πιο έντονα καιρικά φαινόμενα, δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Πρώτη φορά γίνεται. Δυστυχώς δεν υπήρχε χρόνος να επιδιορθωθεί τώρα η βλάβη. Ο κ. Γαλατσόπουλος (πρόεδρος ΕΣΑΚΕ) είναι ήδη ενήμερος», πρόσθεσε.

Μετά από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στον αγώνα της Τετάρτης με την Άλμπα στο Βερολίνο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα