ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ: «Απόπειρα»… δολοφονίας σε live μετάδοση!!!

Με συνομιλητές ακόμη δύο "θύματα" της σκευωρίας Novartis, τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του βουλευτή και πρώην υπουργού για τη σκοτεινή υπόθεση

Λίγα λεπτά πριν από τις 19:00 τελείωσε η διαδικτυακή παρουσίαση του βιβλίου του Ανδρέα Λοβέρδου “Απόπειρα Δολοφονίας” την οποία μετέδωσε ζωντανά και το iapopsi.gr.

Το διαδικτυακό πάνελ είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον δεδομένου ότι στη συζήτηση συμμετείχαν ακόμη δύο «θύματα» της ίδιας σκευωρίας: ο πρώην πρωθυπουργός  και πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, καθώς και ο πρώην επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σαμαρά, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σημειώνεται ότι στο βιβλίο «Απόπειρα δολοφονίας» ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός έχει καταγράψει το προσωπικό του βίωμα –κυρίως σε ανθρώπινο και ψυχολογικό επίπεδο και όχι νομικό– από τη σκευωρία της Νovartis.

Μάλιστα η παρουσίαση έγινε μία ημέρα μετά από την μαραθώνια κατάθεση (σ.σ. διήρκησε περισσότερο από 6 ώρες)  του Ανδρέα Λοβέρδου στην ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, στο πλαίσιο της σχετικής διαδικασίας που έχει δρομολογηθεί μετά την απόφαση της Βουλής για παραπομπή του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και τυχόν συμμετόχων στην υπόθεση Novartis.

Μετά από την ολοκλήρωση της κατάθεσής του ο Ανδρ. Λοβέρδος δήλωσε ότι έπραξε το καθήκον του «απέναντι στους Έλληνες πολίτες και τον ελληνικό λαό στους θεσμούς της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης» και κλείνοντας σχολίασε:

«Φεύγω πολύ ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η κυρία ανακρίτρια ήξερε πάρα πολύ καλά το φάκελο. Οι γνώσεις της στα στοιχεία του φακέλου ήταν καταπληκτική».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα