Ανδρουλάκης: «Tο ΠΑΣΟΚ θα δικαιωθεί ιστορικά»

«Το ΠΑΣΟΚ θα δικαιωθεί ιστορικά για τις στρατηγικές του επιλογές». Αυτό επεσήμανε ο γραμματέας της Κ.Ε. του κόμματος της Χαριλάου Τρικούπη, Νίκος Ανδρουλάκης,  μιλώντας στον ΑLPHA 9,89. Επίσης έκανε λόγο για άδικη αποτίμηση της ιστορίας της μεταπολίτευσης, τονίζοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν μόνο ο Άκης Τσοχατζόπουλος».

«Πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ έκανε λάθη, αλλά στην ιστορική του αυτή διαδρομή από το 1981 προσέφερε πάρα πολλά στον ελληνικό λαό και στον τόπο. Ας συγκρίνουμε το τι υπήρχε πριν και για ποια Ευρώπη μιλούσαμε. Πολλοί αδίκως συγκρίνουν τον Ανδρέα Παπανδρέου με σημερινές καταστάσεις. Κάποιοι ακροδεξιοί δημαγωγοί προσπαθούν να χρεώσουν τη σημερινή κρίση σε έναν άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή το 1996″ τόνισε αρχικά μιλώντας στον ΑLPHA 9,89.

«Πολιτικοί μας αντίπαλοι προσπαθούν να κρύψουν πίσω από δύο-τρεις ανθρώπους, πίσω από αυτούς τους λίγους που εκμεταλλεύτηκαν την εμπιστοσύνη της παράταξης και του ελληνικού λαού, την τεράστια πλειοψηφία των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που ανιδιοτελώς πρόσφεραν επί πάρα πολλά χρόνια”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ανδρουλάκης.

«Μιλάω για την προσφορά του Ανδρέα Παπανδρέου, του Γιώργου Γεννηματά, της Μελίνας Μερκούρη. Το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν μόνο ο Άκης Τσοχατζόπουλος προς Θεού” ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το δεύτερο είναι το εξής, ότι σε εποχές κρίσης ενδυναμώνονται τα άκρα κι αυτό είναι ένα φυσικό φαινόμενο. Εκτιμώ ότι ιστορικά θα δικαιωθεί το ΠΑΣΟΚ για τις στρατηγικές του επιλογές. Το θέμα είναι να δικαιωθεί εν ζωή. Γιατί πιστεύω ότι σε όλη της την πορεία οι βασικές και κυρίαρχες αποφάσεις της πάρθηκαν με γνώμονα το συμφέρον του ελληνικού λαού»,  πρόσθεσε.

 

 

Διαβάστε επίσης