Ανδρουλάκης για Rafale: «Είναι ντροπή η ΝΔ να τα χρησιμοποιεί για να κάνει επικοινωνιακή προπαγάνδα»

«Στηρίξαμε την Αμυντική Συμφωνία με τη Γαλλία γιατί θέλουμε να διασφαλίσουμε την εθνική μας κυριαρχία», τόνισε ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

Για επικοινωνιακή προπαγάνδα με αφορμή την παραλαβή των έξι πρώτων Rafale κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο Ν. Ανδρουλάκης σε δήλωσή του αναφέρει ότι το Κίνημα Αλλαγής στήριξε την Αμυντική Συμφωνία με τη Γαλλία για την ενίσχυση των αμυντικών δυνατοτήτων της χώρας με την αγορά των αεροπλάνων Rafale, γιατί θέλει να διασφαλίσει την εθνική μας κυριαρχία.

Ωστόσο τόνισε ότι «είναι όμως ντροπή οι αγορές αυτές που έγιναν με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, που ακόμα υφίστανται τις συνέπειες της πανδημίας και της ακρίβειας που καλπάζει, να χρησιμοποιούνται για την επικοινωνιακή προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας».

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη έχει ως εξής:

«Στηρίξαμε την Αμυντική Συμφωνία με τη Γαλλία για την ενίσχυση των αμυντικών δυνατοτήτων της χώρας με την αγορά των αεροπλάνων Rafale, γιατί θέλουμε να διασφαλίσουμε την εθνική μας κυριαρχία.

»Είναι όμως ντροπή οι αγορές αυτές που έγιναν με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, που ακόμα υφίστανται τις συνέπειες της πανδημίας και της ακρίβειας που καλπάζει, να χρησιμοποιούνται για την επικοινωνιακή προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα