Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, αλλά ο Γιώργος δεν είναι»…

Ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε να το μαζέψει ότι έγιναν νοθείες στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝΑΛ) και ο Νίκος Ανδρουλάκης τον έβαλε στην θέση του. «Δεν α επιστρέψω σε κανέναν να παίξει με την ενότητα του ΠΑΣΟΚ».

Κι ο Ανδρουλάκης πρόσθεσε: «Είχα δεσμευτεί ότι σε όσες πόλεις της Ελλάδας δεν κατάφερα να πάω πριν την πρώτη Κυριακή, θα προσπαθήσω να πάω τη δεύτερη αυτή εβδομάδα. Και θέλω εδώ από τη Ρόδο να απευθύνω μήνυμα ελπίδας προς τους προοδευτικούς πολίτες που βλέπουν ότι το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη επιστρέφει».

Απαντώντας εμμέσως στις καταγγελίες Παπανδρέου

«Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να παίξει με την ενότητα του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης. Κανείς δεν θα παίξει με την ενότητα της δημοκρατικής παράταξης. Πληγώθηκαν τα μέλη μας, οι φίλοι μας από συμπεριφορές “παλαιών πρωταγωνιστών”, δεν θα ξαναπληγωθούν. Θα ξανακάνουμε το ΠΑΣΟΚ περήφανη ισχυρή παράταξη του Ανδρέα Παπανδρέου».

Ο κ. Ανδρουλάκης ζήτησε καθαρή εντολή την Κυριακή για την ανανέωση της παράταξης επισημαίνοντας ότι «την Κυριακή το βράδυ θα είμαι πρόεδρος όλων, κι αυτών που με ψήφισαν κι αυτών που δεν με ψήφισαν και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να κάνει τα μέλη, τους φίλους μας, κλακαδόρους αποφάσεων της κεντρικής διοίκησης».

«Να μιλήσουμε στους πολλούς ούτε με λόγια, ούτε με μοιρολόγια, ούτε με τις πολυτέλειες του ΝΔ, ούτε και με τις δημαγωγίες του ΣΥΡΙΖΑ. Ήρθε η ώρα του ΠΑΣΟΚ, να κτίσουμε το κόμμα μας από τα κάτω», τόνισε στη διάρκεια της ομιλίας του.

«Ζητώ», επεσήμανε ο κ. Ανδρουλάκης, «καθαρή εντολή ανανέωσης, ενότητας και πολιτικής αυτονομίας γιατί έχουμε βαριά κληρονομία στις πλάτες μας. Η σοσιαλδημοκρατία επιστρέφει. Να σηκώσουμε την ιστορική ευθύνη. Ζητώ καθαρή εντολή ανανέωσης και ενότητας, ζητώ από τους 270.000 που μας ψήφισαν να ξαναψηφίσουν».

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα