Ανέκδοτο: Η «στεγνή» ΕΠΟ θα πάει την UEFA στα ελβετικά δικαστήρια (ίσα που αποκλείονται Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ)

Όπως έγραψε η «Α» και η iapopsi.gr δεν υπάρχει σάλιο στην ΕΠΟ. Ήταν να παίρνουν κάπου στα 3.5 μιλιόνια από την UEFA, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της συμμετοχής στο Nations League, δεν τα δίνουν οι UEFAτζήδες, γιατί δεν αναβλήθηκε η γενική συνέλευση και δεν πέρασε η ολιστική μελέτη.

Κάτι πήγε να κάνει ο Ζαγοράκης με τον Γεραπετρίτη, να γίνει παζάρι με το νόμο Αυγενάκη και να πάρει παράτα για κανα χρόνο, αλλά μετά άρχισαν οι φωτιές κι ο επιτελικός είχε δουλειά.

Η ΕΠΟ, δηλαδή, δεν έχει δίφραγκο, ούτε καφέ. Και πλακώσανε τα μπινελίκια οι διαιτητές, που δεν τους πληρώνουν ούτε τα τεστ ια την πανδημία. Φοβερά πράγματα.

Και βγαίνει ένα τέρας νομικής στην ΕΠΟ Κι τι λέει; Ότι πρέπει να πάνε την UEFA στα ελβετικά δικαστήρια. Δεν το διευκρίνισε, όμως, από ποια πόρτα να περάσουν. Από την μπροστά ή από την πλαϊνή;

Το μαντάτο έφτασε στην UEFA, ότι υπάρχει κι αυτή η σκέψη. Στην αρχή, νόμιζαν οι UEFAτζήδες ότι κάνουν πλάκα στην ΕΠΟ. Οι ρουφιάνοι των Αθηνών, ωστόσο, τους έπεισαν ότι πράγματι το σκέφτεται η ΕΠΟ να πάει στην Ελβετία.

Το ερώτημα είναι το εξής: Με τι… λεφτά θα πάει; Ξέρει πόσο είναι το παράβολο, όταν δεν έχουν για ένα απλό τεστ;

Να στο προχωρήσω. Οι σφαγές των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, μπας είναι κι ένα μήνυμα; Και τις τέσσερις τις περάσανε πριονοκορδέλα.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα