Ανέβαλε ξανά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης

Ανέβαλε ξανά την άφιξή του στην Ελλάδα ο Ιβάν Σαββίδης. Ακόμη μια ημερομηνία, αυτή της 3ης Ιουλίου «κάηκε» καθώς το αφεντικό του ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως θα παραμείνει στο Ροστόφ, όπου βρίσκεται απ’ τον Φεβρουάριο του 2020.

Μπορεί πλέον να έχει ανοσία μετά τον εμβολιασμό του, αλλά ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ παραμένει στη Ρωσία άγνωστο γιατί. Από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη διαρρέεται πως η νέα αναβολή δεν θα διαρκέσει για πολύ και μέχρι τις 15 Ιουλίου θα εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη. Ως εκ τούτου είναι άγνωστο αν προλάβει την αποστολή της ομάδας που θα φύγει για το κύριο μέρος της προετοιμασίας της στην Ολλανδία.

Η επικοινωνία του Ιβάν Σαββίδη με τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι καθημερινή και διαρκής, όμως μόνο η άφιξη του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ θα σηματοδοτήσει ουσιαστικές εξελίξεις κυρίως στο μεταγραφικό μέτωπο. Πάντως η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, σημαίνει πως θα δώσει τον πρώτο του ευρωπαϊκό αγώνα στις 5 Αυγούστου και όχι στις 22 Ιουλίου όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί. Αυτό συνεπάγεται πως η χρονική πίεση δεν είναι ασφυκτική, αλλά υπάρχουν περιθώρια για προγραμματισμό πιο…χαλαρά.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα