Ανησυχεί για διαρροές από το ΠΑΣΟΚ ο Μαρκογιαννάκης

Ο γ’ αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM», εμφανίστηκε επιφυλακτικός για τη στάση που θα τηρήσουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ απέναντι σε ενδεχόμενα νέα Ο κ. Μαρκογιαννάκης εξέφρασε την ανησυχία του για τη στάση που θα τηρήσουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, η οποία πηγάζει από τη ρητή άρνηση τους σε συγκεκριμένα μέτρα.

«Ότι μπορεί να υπάρξει μια κοινωνική αναταραχή που θα είναι δύσκολο να τιθασευτεί είναι ένα ενδεχόμενο, εάν υπάρξουν μέτρα που θα βάλουν το χέρι του κράτους πιο βαθιά στην τσέπη του πολίτη. Θα υπάρξει πάρα πολύ μεγάλη δυσκολία (να ψηφιστούν), έστω και ότι από την πλευρά της Ν.Δ. υπάρχει μια προσπάθεια να μην υπάρχουν διαρροές στην ψηφοφορία. Ας το υποθέσουμε, διότι και αυτό ακραίο είναι» τόνισε ο κ. Μαρκογιαννάκης.

Το θέμα είναι, όπως είπε, «ότι θα υπάρξουν (διαρροές) από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, διότι είδατε ότι και στην πρόσφατη ψηφοφορία είχαμε δύο-τρεις βουλευτές που αντέδρασαν. Φανταστείτε τώρα να έχουμε και συγκεκριμένα μέτρα που έχουν δηλώσει ότι δεν θα τα αποδεχθούν».

Διαβάστε επίσης