Ανήλικοι, οι δύο αλήτες που έσπασαν στο ξύλο εργαζόμενο της ΣΤΑΣΥ

Ανήλικοι είναι οι δύο αλήτες που επιτέθηκαν με πρωτοφανή βιαιότητα κι έσπασαν στο ξύλο εργαζόμενο της ΣΤΑΣΥ, όταν τους έκανε παρατήρηση γιατί δεν φορούσαν μάσκα στο μετρό.

Η αντίδραση των Αρχών ήταν άμεση, μετά την πρωτοφανή βίαια επίθεση στον Σταθμάρχη στο ΜΕΤΡΟ Ομόνοια. Οι δυο νεαροί, που δεν φορούσαν μάσκες, χτυπούσαν αλύπητα τον εργαζόμενο της και όταν τον άφησαν λιπόθυμο έφυγαν «σαν κύριοι» από την αποβάθρα. Και όλα αυτά επειδή τους έκανε παρατήρηση, κατά τη διάρκεια της διαδρομής από Ανθούπολη προς Ομόνοια, να φορέσουν μάσκα μέσα στο βαγόνι και να κατεβάσει ο ένας τα πόδια του από το κάθισμα!

Οι Αρχές αμέσως μετά την επίθεση συνέλεξαν και εξέτασαν το βιντεοληπτικό υλικό που είχε στην κατοχή του επιβάτης, αλλά και το υλικό των καμερών ασφαλείας που υπάρχουν μέσα στις εγκαταστάσεις του ΜΕΤΡΟ. Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών εξέτασε και τον συρμό, παίρνοντας αποτυπώματα και από τα καθίσματα, μιας και οι δυο νεαροί δεν φορούσαν γάντια. Δεν χρειάστηκε πολύ ώρα για να ταυτοποιήσουν τους δύο ανήλικους εγκληματίες και είναι πλέον θέμα χρόνου να συλληφθούν.

Σοκαρισμένος και με ψυχικά τραύματα που δεν θα φύγουν ποτέ, ο άτυχος εργαζόμενος της ΣΤΑΣΥ.

Με δύο κατάγματα στη μύτη, ένα κάταγμα στην κάτω γνάθο δεξιά, τρεις ραγισμένους σπονδύλους και μώλωπες και τραύματα στο πρόσωπο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα