Άννα Κατσούλη: «Κρυμμένος Ουρανός»

Η παρουσίαση του δίσκου την Κυριακή, 16 Ιουνίου, στο Polis Art Café

Ο «Κρυμμένος Ουρανός»  έρχεται το καλοκαίρι του 2019 από τη Zoe LtD Music Company. Το πρώτο μουσικό άλμπουμ της Άννας Κατσούλη με 8 νέα τραγούδια είναι γεγονός! Τραγούδια που ανακινούν συναισθήματα νοσταλγίας, έρωτα, πόνου, συνταιριάζουν  το μελαγχολικό βιολί με το ανατολίτικο ούτι, εκπέμποντας άλλοτε βαθιά εσωτερικότητα κι άλλοτε καλοκαιρινή φρεσκάδα, αγγίζουν μοναδικά  την καρδιά του ακροατή!
Ως προάγγελος του δίσκου, το «Ευλογημένο Ψέμα» σε μουσική Ζωής Τηγανούρια και στίχους Μαρίας Παπαδάκη, κυκλοφόρησε πριν 1 μήνα επίσημα από τη Zoe Music και είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα. Θα ακολουθήσουν 7 τραγούδια, εκ των οποίων τα 2 είναι σε ορχηστρική version.
Η συνθέτις Ζωή Τηγανούρια, κορυφαία σολίστ ακορντεόν και καταξιωμένη Ελληνίδα καλλιτέχνις, υπογράφει 2 τραγούδια του δίσκου, ο Βασίλης Κατσούλης, πολυτάλαντος βιολιστής και νέος συνθέτης, παρουσιάζει τη δική του συνθετική πινελιά μέσα από 3 τραγούδια, ενώ ο γνωστός μουσικοσυνθέτης του συγκροτήματος «Λαθρεπιβάτες», Γιάννης Νικολάου, υπογράφει το γνωστό τραγούδι «Τα’ αγάπης και του Έρωντα», σε μια πρωτότυπη διασκευή της ερμηνεύτριας!
Την Κυριακή 16 Ιουνίου, λοιπόν, στο Polis Art Cafe, στο Κέντρο της Αθήνας, Πεσματζόγλου 5, στις 8.00 το βράδυ, θα γίνει η παρουσίαση, ενώ στο τέλος η Άννα Κατσούλη θα υπογράψει το cd της στο κοινό!

Διαβάστε επίσης