Ανοίγει ξανά ο φάκελος του θανάτου της Σόνιας Αρμακόλα

Απαντήσεις αναζητούν συγγενείς και φίλοι της Σόνιας Αρμακόλα, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου του Βόλου μετά από τροχαίο.

Η 39χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της μετά από ατύχημα με μηχανή, με τον Εισαγγελέα Βόλου να ασκεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον οδηγό της μηχανής, ωστόσο οι συγγενείς της επιμένουν ότι κάτι περίεργο κρύβεται πίσω από την υπόθεση. Η άτυχη Σόνια, που ήταν μητέρα δύο παιδιών, εργαζόταν ως σεφ στην Σκιάθο και τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε πάει με την παρέα της να διασκεδάσει σε μπαράκι του νησιού και αργότερα τα ξημερώματα για βραδινό μπάνιο σε παραλία της Σκιάθου.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής το μηχανάκι που επέβαινε η 39χρονη έπεσε σε λακκούβα και εκείνη φέρεται να χτύπησε στο αριστερό χέρι και πόδι. Λίγη ώρα μετά έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε από τη φίλη της, στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου. Σύμφωνα με τον πρώτο γιατρό που την εξέτασε η γυναίκα είχε καταναλώσει αλκοόλ και είχε έντονη υπνηλία, ενώ οι νευρολογικές εξετάσεις ήταν φυσιολογικές. Όπως αποδείχτηκε όμως, είχε αιμάτωμα στο κεφάλι με τις φήμες στο νησί να θέλουν να έχει χτυπηθεί με κάποιο αντικείμενο σε προγενέστερο χρόνο.

Οκτώ μήνες μετά το τραγικό συμβάν η οικογένεια της Σόνιας Αρμακόλα προσκόμισε νέα στοιχεία στον Εισαγγελέα Βόλου, ζητώντας να διερευνηθούν οι συνθήκες για τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο θάνατό της και υποστηρίζοντας ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού πριν το τροχαίο ατύχημα το βράδυ της 10ης Σεπτεμβρίου 2015.

Διαβάστε επίσης