Άνοιγμα στη κοινωνία επιχειρεί ο Βενιζέλος

Οι τραγικές δημοσκοπήσεις αναγκάζουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο να πάρει τα… όρη και τα βουνά. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, βλέποντας τα ποσοστά του κόμματος του να μειώνονται δραματικά, ετοιμάζεται να «οργώσει» ολόκληρη την Ελλάδα με στόχο  να ξεκολλήσει το Κίνημα από τα ποσοστά πέριξ του  5%.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως του έχουν εισηγηθεί οι στενοί συνεργάτες του,  αναμένεται να ξεκινήσει περιοδείες προκειμένου να έρθει σε επαφή με τον κόσμο.

Θεσσαλονίκη και Κιλκίς

Για το σκοπό αυτό ο Βενιζέλος θα ανηφορίσει μέχρι τη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει σε ημερίδα του πράσινου thinktank ΙΣΤΑΜΕ και του Δήμου Θεσσαλονίκης για το νεοναζισμό και τη βία ενώ την Κυριακή θα πάει μέχρι το Κιλκίς για να επισκεφθεί αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής.

Στις συναντήσεις που θα έχει, θα αναφερθεί στο ρόλο του πρωτογενούς τομέα παραγωγής και τη γενικότερη πολιτική αγροτικής ανάπτυξης.

Οι συνεργάτες του πάντως, μάλλον θα εύχονται να μη ρωτήσει κανείς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ από πότε έχει να δει χωράφι από κοντά στη ζωή του, γιατί μάλλον το διάστημα θα είναι μεγάλο…

Διαβάστε επίσης