Ανταλλαγή «τροχιοδεικτικών» ΠΑΟΚ, ΑΕΚ για Σκουτέρη

Το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ για εξαίρεσης του προέδρου στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, Δημήτρη Σκουτέρη -μια μέρα πριν από την εκδίκαση της προσφυγής που έχει καταθέσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την πρωτόδικη απόφαση, σχετικά με τον διακοπέντα αγώνα των δικεφάλων στην Τούμπα– προκάλεσε ανταλλαγή «τροχιοδεικτικών» από τις δύο πλευρές. Οι «ασπρόμαυροι», μεταξύ άλλων, κάνουν λόγο για «σύγκλιση» ΑΕΚ και Ολυμπιακού, καθώς και για «περήφανο νομικό πρωτάθλημα». Ενώ, οι «κιτρινόμαυροι» δηλώνουν αδυναμία να καταλάβουν «τον πανικό του ΠΑΟΚ».

Όταν έγινε γνωστό πως η Ένωση ζήτησε την εξαίρεση Σκουτέρη -από την αυριανή (11/4) εκδίκαση- η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην ανεπίσημη τοποθέτησή της, ανέφερε: «Ξεπερνούμε το ότι η ΑΕΚ ουσιαστικά υπαινίσσεται πως ο Σκουτέρης έβγαλε λανθασμένη απόφαση για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες μας πως από καιρό έχει επιτευχθεί σύγκλιση.

Ξεπερνούμε το γεγονός πως αγνοεί ότι η απόφαση Σκουτέρη επικυρώθηκε και σε τρίτο βαθμό από Αρεοπαγίτες. Δεν θα σταματήσουμε όμως να ξεπερνούμε, πως για τα καλά πλέον η ΑΕΚ έχει στρέψει την προσοχή της στον δικαστικό αγώνα, για ένα… περήφανο νομικό πρωτάθλημα».

Η -επίσης ανεπίσημη- απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δεν καταλαβαίνουμε τον πανικό του ΠΑΟΚ για ένα απόλυτα στοιχειοθετημένο και χωρίς υπόνοιες αίτημα με βάση τις διατάξεις του Δικονομικού Κανονισμού της ΕΠΟ και του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας»…

Διαβάστε επίσης