Αντελίνα Βαρθακούρη: «Δεν είμαι έγκυος για τρίτη φορά!»

Η παρουσιάστρια και σύζυγος του γνωστού μουσικοσυνθέτη διαψεύδει τις φήμες που «φούντωσαν»!

Τα μαθητικά της χρόνια θυμήθηκε πρόσφατα η Αντελίνα Βαρθακούρη, με αφορμή ένα δημοσίευμα, το οποίο η ίδια διαψεύδει κατηγορηματικά! Γιατί λέμε ότι αυτό το γεγονός την ανάγκασε να μπει ξανά στον ρόλο της μαθήτριας, ενώ έχει αποφοιτήσει εδώ και αρκετά χρόνια;

Ο λόγος είναι ότι χάρη σε αυτό το αναληθές δημοσίευμα μπήκε στο προφίλ της στο Instagram και έγραψε ολόκληρη… έκθεση ιδεών με τίτλο «Δεν είμαι έγκυος», προκειμένου να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Το τι εισαγωγή έκανε, τι πλούτο επιχειρημάτων επιστράτευσε, τι ανάλυση έκανε στο κυρίως θέμα, δεν σας λέμε τίποτα! Τα έδωσε όλα! Και αν μας ρωτάτε, πολύ καλά έκανε, γιατί για ένα κούτελο ζούμε όλοι στον… μάταιο τούτο κόσμο, οπότε οφείλουμε να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να το κρατάμε καθαρό!

Ιδού, η μακροσκελής… έκθεση ιδεών:

«Καλημέρα οοοόλη μέρα!!!! Καταρχάς χίλια ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά για τις τοοοοοοόσες ευχές που μου στείλατε! Ήταν υπέροχες, με συγκινήσατε και τις κρατώ με μεγάλη αγάπη αλλά ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!

»Ο άντρας μου -Χάρης Βαρθακούρης- χθες κάνοντας μπανάκι με τις κόρες μας κι ενώ εγώ μαγείρευα και δεν άκουγα, έψαχναν να βρουν πώς θα ονόμαζαν το αδελφάκι τους ΑΝ περιμέναμε τρίτο παιδάκι. Εκείνος το έγραψε σαν ιστορία στο προφίλ του χωρίς όμως να ξεκαθαρίσει πως ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ γιατί θεωρούσε δεδομένο πως αν ήμουν δεν θα το ανακοίνωνε με αυτόν τον τρόπο.

»Βέβαια απ’ όλο αυτό προκύπτει ποοοοόσο πολύ ανυπομονεί ο Χάρης για τρίτο μωράκι! Ευχαριστώ το site που ενδιαφέρθηκε να γράψει τα νέα μας, δεν φταίει αυτό για την λάθος πληροφορία. Τα παιδάκια είναι η μεγαλύτερη ευλογία κι εύχομαι ολόψυχα σε όλες τις γλυκές μανούλες και μπαμπάδες που περιμένουν τα μωράκια τους με το καλό…καλότυχα και πάντα ευτυχισμένα!!!».

Και κάπως έτσι «ναυάγησαν» οι ελπίδες των θαυμαστών τους ότι θα τους συγχαρούν σύντομα για την άφιξη του νέου μέλους στην οικογένεια Βαρθακούρη.

Τουλάχιστον προς το παρόν!

Διαβάστε επίσης