«Αντεπίθεση» κατά Σκόρδα

Με στόχο την απομάκρυνση του Λάμπρου Σκόρδα από τη διοίκηση του Άρη, ο Ερασιτέχνης, η «ΚΜΑ», οι οργανωμένοι οπαδοί και ο απλός κόσμος ετοιμάζονται να καταθέσουν σήμερα αίτηση ανάκλησης της απόφασης του ειρηνοδικείου που διόρισε νέα προσωρινή διοίκηση.

Η «κίτρινη» οικογένεια δεν προχώρησε χθες στην αίτηση, επειδή οι δικηγόροι ήθελαν να εμπλουτίσουν τον φάκελο με νέα στοιχεία που έχουν εν τω μεταξύ προκύψει, όπως η κατάληψη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», η αποχώρηση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, για να έχει και μεγαλύτερη τύχη στην εκδίκαση.

Εφόσον κατατεθεί σήμερα, η δικάσιμος θα οριστεί την ερχόμενη Δευτέρα και η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί την ίδια μέρα. Εφόσον ανατραπούν εκ νέου τα δεδομένα, τότε θα επανέρχεται στο προσκήνιο το πλάνο της Γ’ Εθνικής και τα πράγματα κυλούν ως είχαν.

Από την πλευρά του, ο Σκόρδας προχώρησε χθες στην επίσημη δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League και βάζει μπρος το δικό του πλάνο, χωρίς φυσικά κανείς να μπορεί να καταλάβει ποιες είναι οι προοπτικές υλοποίησής του, έχοντας όλο τον κόσμο απέναντί του και τον Ερασιτέχνη να μη του δίνει ούτε καν το γήπεδο.

Διαβάστε επίσης