Αντετοκούνμπο: «Πάμε για τον τίτλο του χρόνου»

O Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την ανάδειξή του σε MVP, τα 4.000 ζευγάρια παπούτσια που έχει, τους στόχους των Μπακς και τον Θανάση Αντετοκούνμπο, με τον οποίο θα είναι πλέον συμπαίκτης.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης:

Για την φετινή σεζόν: “Τρελό αυτό που έγινε. Ήταν μια απίστευτη χρονιά. Νομίζω ότι θα χρειαστώ χρόνο για να συνειδητοποιήσω τι συμβαίνει. Θα κάνω ένα διάλειμμα, θα κάτσω και θα σκεφτώ τι πραγματικά έγινε αυτούς τους μήνες. Είναι καταπληκτικό 

Για την ιστορία της ζωής του, όπου ξεκίνησε με το να μοιράζεται τα παπούτσια του με τον Θανάση και αν περίμενε ποτέ να φτάσει στο σημείο να έχει ένα παπούτσι με την υπογραφή του: “Φτάσαμε πολύ μακριά ως οικογένεια. Ηταν ένα απίστευτο ταξίδι. Ο αθλητισμός άλλαξε τα πάντα στην ζωή μου. Κάθε μέρα συνειδητοποιώ πόσο ευλογημένος είμαι”.

Για το πόσα παπούτσια έχει τώρα και πού τα κρατάει: “Έχω αυτή τη στιγμή 4.000 ζευγάρια παπούτσια. Έχω μία ντουλάπα, ένα δωμάτιο βασικά, γύρω στα 300-400 τετραγωνικά μέτρα κι έχω και στην Ελλάδα πολλά παπούτσια”.

Για το βραβείο MVP που κατέκτησε και αν το έχει συνειδητοποιήσει: ‘Είμαι πολύ χαρούμενος, δεν θα πω ψέματα. Είναι μεγάλο επίτευγμα, αλλά τώρα ανήκει στο παρελθόν. Ξέρω ότι μπορώ να το ξανακάνω, αλλά προτιμώ να λέω στον εαυτό μου να χαλαρώσει. Αν σκέφτομαι συνέχεια ότι είμαι ο MVP τι θα γίνει; Θα το κάνω σε κάθε περίσταση και θέλω να δω το επόμενο βήμα”.

Για τις πολλές μετακινήσεις που έγιναν στην φετινή offseason στο ΝΒΑ: “Είναι τρελό. Υπήρξαν πολλές μετακινήσεις. Νομίζω, ότι τώρα είναι πιο ισορροπημένο το πρωτάθλημα. Πολλές ομάδες είναι υποψήφιες για το πρωτάθλημα”.

Για τις κινήσεις των Μπακς και στους στόχους τους: “Πιστεύω ότι θα έχουμε καλή σεζόν. Πρέπει να συνεχίσουμε εκεί που σταματήσαμε πέρυσι. Ελπίζω να έχουμε μάθει από τα περσινά μας λάθη και να γίνουμε καλύτεροι. Αν το κάνουμε αυτό, τότε μπορούμε να φτάσουμε ακόμα και στους τελικούς και ίσως να πάρουμε τον τίτλο”.

Για τον Θανάση Αντετοκούνμπο: “Δεν ξέρω αν είναι έτοιμος, αλλά θα έχει πλάκα. Ο Θανάσης φέρνει πολλή ενέργεια… Πολλή ενέργεια. Ξέρω ότι οι φίλαθλοι θα τον αγαπήσουν”.

Διαβάστε επίσης