Αντετοκούνμπο: “Για αυτό δεν παρακολουθώ τα ελληνικά ΜΜΕ…”(video)

Απόλυτα αφοσιωμένος στην κατάκτηση του πρωτάθληματος με τους Μπακς εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αποκαλύπτοντας παράλληλα και την απόρριψη προτάσεων που δεν σχετίζονται με το μπάσκετ.

Αρχικά ανέφερε πως δεν παρακολουθεί τι λένε για αυτόν τα ελληνικά ΜΜΕ, καθώς θέλει να δουλευει απερίσπαστος μέσα στη σεζόν.

Για τον ίδιο λόγο ανέφερε πως μεχρι τώρα έχει απορρίψει πολλές προτάσεις για ταινίες και διαφημίσεις, αφού δεν τον ενδιαφέρει τόσο η προβοιλή, αλλά το άθλημα.

Τέλος ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του τονίζοντας πως δεν έχουν σημασία τα προσωπικά και ομαδικά ρεκόρ αλλά η κατάκτηση του τίτλου στο τέλος της χρονιάς και συμπλήρωσε πως δεν υπάρχει περίπτωση να επαναπαυτεί τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Δεν παρακολουθώ πολύ τα ελληνικά ΜΜΕ. Οι φίλοι μου λένε πως είμαι συνέχεια στις ειδήσεις, αλλά προσπαθώ να μην εστιάζω στα Μέσα και να αφοσιωθώ στη σεζόν. Στο τέλος της περιόδου, όταν χαλαρώνω στον ήλιο, μπορεί να γυρίσω να δω τι λεγόταν για μένα. Δεν με ενθουσιάζει να είμαι στο επίκεντρο. Εμένα μου αρέσει να παίζω μπάσκετ, αλλά ξέρω πως αυτό φέρνει και άλλα πράγματα μαζί του. Υπάρχουν πολλές προτάσεις που απέρριψα, για ταινίες, διαφημίσεις κλπ., γιατί δεν με νοιάζουν. Θέλω να φέρω ένα πρωτάθλημα στην πόλη, δεν με νοιάζει η προβολή”.

“Διασκεδάζω το μπάσκετ εδώ και ενάμιση χρόνο με τον κόουτς Μπαντενχόλζερ, όπως και οι συμπαίκτες μου. Δεν σκέφτομαι το ρεκόρ και το σερί μας, αλλά τη νίκη σε κάθε ματς. Παίζουμε ωραίο μπάσκετ, κερδίζουμε και θέλουμε να το συνεχίσουμε. Θα πρέπει να είμαστε στην ίδια κατάσταση και στο τέλος της σεζόν. Οι ομάδες συνηθίζουν να χαλαρώνουν, αλλά εμείς δεν το κάνουμε αυτό ποτέ. Ο κόουτς δεν μας αφήνει να ηρεμήσουμε και ζητά να γίνουμε καλύτεροι, ακόμη κι όταν προηγούμαστε με μεγάλη διαφορά”.

 

Διαβάστε επίσης