Άνθιμος Ανανιάδης: Τι αποκαλύπτει για την κρίση στη σχέση του;

Εδώ και ένα μήνα η σχέση του ηθοποιού με τη Μαρία Νεφέλη Γαζή περνάει κρίση και κανείς δεν είναι σίγουρος αν οι δυο τους είναι μαζί ή όχι.

Χθες με αφορμή την «Παγκόσμια ημέρα του πατέρα» ο Άνθιμος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια πολύ γλυκιά φωτογραφία:

💘Happy Father's Day💘

A post shared by Anthimos Ananiadis/Anthem Moss (@anthemmoss) on

Να θυμίσουμε επίσης πως λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση της κρίσης στη σχέση τους, ο Άνθιμος Ανανιάδης και η Μαρία Νεφέλη Γαζή έκαναν κοινή δημόσια εμφάνιση σε πάρκο στον Γέρακα, μαζί με τον μικρό τους πρίγκιπα.

Ο 32χρονος ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σ’ αυτή τη συνάντησή με τη μητέρα του γιου του: «Έχουμε την επαφή με το παιδί. Είναι υπέροχες οι στιγμές όσο υπάρχουμε μαζί και είμαστε κοντά… Ο Τιμόθεος θα μας ενώνει για πάντα…»

Μάλιστα αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για τους δυο τους και τόνισε: «Δεν έχω πάρα πολύ χρόνο να δω τα δημοσιεύματα. Είναι ένα προϊόν το οποίο πολλές φορές δημιουργείται και από τους δημοσιογράφους. Δεν ασχολούμαι πάρα πολύ…»

Δείτε το βίντεο: 

Διαβάστε επίσης