
Αντιδρούν οι «γαλάζιοι» με το Προεδρικό Διάταγμα για τα οικόπεδα
«Πολλοί ψηφοφόροι μας είχαν οικοδομήσιμα οικόπεδα και πλέον θα έχουν χωράφια» έλεγε βουλευτής της κυβερνητικής πλειοψηφίας
Πολλοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας από την περιφέρεια και όχι μόνο οι «γνωστοί 11», είναι πολύ αναστατωμένοι μετά τη δημοσίευση του προεδρικού διατάγματος για την οριοθέτηση των οικισμών κάτω των 2.000 κατοίκων.
Οι γαλάζιοι υποστηρίζουν ότι οι νέοι περιορισμοί θα οδηγήσουν στον περιορισμό της οικοδομησιμότητας οικοπέδων που σήμερα βρίσκονται εντός των ορίων των οικισμών.
«Πολλοί ψηφοφόροι μας είχαν οικοδομήσιμα οικόπεδα και πλέον θα έχουν χωράφια» έλεγε βουλευτής της κυβερνητικής πλειοψηφίας, προσθέτοντας ότι θα πρέπει να δει πολύ σοβαρά το θέμα η κυβέρνηση.
Αρκετοί έχουν ήδη στείλει μηνύματα στο Μέγαρο Μαξίμου και την Πειραιώς, ενώ κάποιοι άλλοι «ζυγίζουν» αν πρέπει να υπάρξει οργανωμένη και μαζική παρέμβαση, με τη μορφή επίκαιρης ερώτησης προς την κυβέρνηση.