Αντιεμβολιαστής καθηγητής μηνύει 34 συναδέλφους του στην Πάτρα

Ζητά 25.000 ευρώ από τον καθένα

Αντιμέτωπη με ένα αδιανόητο περιστατικό είναι η ακαδημαϊκή κοινότητα στην Πάτρα, καθώς ένας καθηγητής μηνύει 34 συναδέλφους του από το τμήμα Ιατρικής και ζητά, μέσω αγωγής, από τον καθένα, το ποσό των 25.000 ευρώ.

Ο καθηγητής από την Πάτρα επικαλείται συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή προσωπικότητας.

Αιτία, σύμφωνα με το tempo24.news, είναι το γεγονός ότι σύσσωμα τα μέλη του διδακτικού προσωπικού του Ιατρικού Τμήματος, δήλωσαν τη στήριξή τους σε συναδέλφους τους που διώκονταν από τον συγκεκριμένο καθηγητή για τη στάση που κράτησαν εν μέσω πανδημίας.

Συμμετείχε σε συγκεντρώσεις αντιεμβολιαστών

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για έναν ακαδημαϊκό ο οποίος με τη στάση του σόκαρε την πανεπιστημιακή κοινότητα, αφού συμμετείχε σε συγκεντρώσεις αντιεμβολιαστών, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν οι δημόσιες «επιθέσεις» του σε ιατρούς και ακαδημαϊκούς της Πάτρας που «σήκωσαν το βάρος» της πανδημίας, σώζοντας ασθενείς.

Ο συγκεκριμένος καθηγητής σε δημόσιες τοποθετήσεις του δε δίσταζε να καταφερθεί εναντίον τους, επιχειρώντας να κλονίσει το επιστημονικό τους κύρος, σε μια κρίσιμη περίοδο για τη δημόσια υγεία.

Το γεγονός ότι καθολικά οι συνάδελφοί τους στάθηκαν στο πλευρό τους, καταδικάζοντας απερίφραστα τη στάση του εν λόγω καθηγητή, τους έβαλε αυτομάτως στο στόχαστρό του και τώρα καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη, σε ένα πρωτοφανές περιστατικό στα ακαδημαϊκά χρονικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα