Αντιγόνη Δεικτάκη: «Δεν θα άφηνα ποτέ το μόντελινγκ για τον έρωτα!» (φωτό)

Η «Μις Τουρισμός 2019» αποκαλύπτεται στην «Α», αποδεικνύοντας ότι διαθέτει ομορφιά και τόλμη!

Της Βίκυς Καλοφωτιά

Το όνομά της θα ήταν σίγουρα μεταξύ εκείνων που θα φιγούραραν στην κορυφή της λίστας όσων θα ανέφερε ο γνωστός καθρέφτης του παραμυθιού απαντώντας στην ερώτηση «Ποια είναι η πιο όμορφη σε όλον τον κόσμο»; Μάλιστα, κρίνοντας και από τον τίτλο της «Μις Τουρισμός 2019», που κατέκτησε πριν από λίγους μήνες, η Αντιγόνη Δεικτάκη θα μπορούσε κάλλιστα να είναι εκείνη η ομορφότερη!

Η «Α» επικοινώνησε με την εντυπωσιακή Κρητικοπούλα, που αποτελεί ζωντανή διαφήμιση της ομορφιάς της χώρας μας, θέλοντας να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από τα υπέροχα γαλαζοπράσινα μάτια και το λαμπερό χαμόγελο, που έπεισε κοινό και κριτές ότι αξίζει  και με το παραπάνω τον εν λόγω τίτλο.

Αρχικά τη ρωτήσαμε τι ήταν αυτό που τη «μαγνήτισε» στον κόσμο της μόδας, και εκείνη αποκάλυψε τα εξής: «Ξεκίνησα εντελώς τυχαία με το μόντελινγκ, συμμετέχοντας και παλαιότερα σε κάποια καλλιστεία, και μετά ακολούθησαν οι φωτογραφίσεις, η πασαρέλα και φτάσαμε μέχρι το σήμερα. Ωστόσο υπάρχει και κάτι ακόμη, με το οποίο ήθελα να ασχοληθώ από μικρή αλλά δεν δόθηκε ποτέ η ευκαιρία: το τραγούδι».

Αλήθεια, πίστευε ότι θα κέρδιζε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό; «Το θεωρούσα πιθανό να πάρω κάποιον τίτλο, αλλά δεν είχα φανταστεί ότι θα έπαιρνα τον πρώτο, οπότε ήταν κάτι που μου έδωσε ανέλπιστη χαρά!» τόνισε η «Μις Τουρισμός» και συνέχισε ανοίγοντας τα «χαρτιά» της σχετικά με το ποιο είναι το μεγαλύτερο όνειρό της: «Έχω έναν πολύ μεγάλο στόχο, όπως άλλωστε και κάθε κοπέλα στον χώρο, το να καταφέρω δηλαδή κάποια στιγμή να γίνω μοντέλο της “Victorias Secret”!».

Ένας άνθρωπος δυναμικός και συνάμα ευαίσθητος, που δεν θα άφηνε με τίποτα την οικογένειά της και εκείνους που αγαπά προκειμένου να μεταβεί μόνιμα στο εξωτερικό, και σε ό,τι κι αν κάνει, θέλει να είναι ο εαυτός της.

Το επόμενο βήμα της πρόκειται να είναι η συμμετοχή της στον 23ο διαγωνισμό «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός», που θα διεξαχθεί στις 30 Ιουνίου 2019, στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ., όπου σκοπεύει να βάλει τα δυνατά της για να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Λίγο πριν ολοκληρώσουμε την ιδιαίτερα ευχάριστη συζήτηση μαζί της, της υποβάλαμε μια ερώτηση, στην οποία απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη, αποδεικνύοντας ότι, παρά το νεαρό της ηλικίας της, γνωρίζει ακριβώς τι θέλει!

Θα εγκατέλειπε το μόντελινγκ για χάρη ενός μεγάλου έρωτα;

«Αυτό είναι κάτι που δεν θα έκανα ποτέ, γιατί πιστεύω ότι όταν είσαι με έναν σωστό σύντροφο, που σέβεται εσένα και αυτό που κάνεις, δεν θα σου ζητήσει ποτέ κάτι τέτοιο! Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήνεις να σε αποτρέψει κανείς από τα όνειρά σου!»

Και κάτι μας λέει ότι με τέτοια προσήλωση και τη δική της εκτυφλωτική ομορφιά, θα καταφέρει να πραγματοποιήσει όλα της τα όνειρα!

Ένα προς ένα!

Διαβάστε επίσης