Αντικανονική η συμμετοχή του Κοντοέ στο ματς με την Ηλιούπολη

Στα χαρτιά παίρνει το ματς με τον Πανιώνιο η Ηλιούπολη, καθώς καταθέτει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του αρχηγού του γηπεδούχου Κοντοέ.

Αυτό γιατί σύμφωνα με την ένσταση που υπάρχει κατά του Πανιωνίου στο ματς με τον Εθνικό υπήρξε πρόβλημα στο φύλλο αγώνα.

Σύμφωνα με τον κανονισμό εάν ο αρχηγός κάποιας ομάδας δεν υπογράψει το φύλλο αγώνα κινδυνεύει με τιμωρία, την οποία αποφασίζει η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

Μια πειθαρχική επιτροπή η οποία θα πρέπει να συνεδριάσει και να ενημερώσει εκτός από την ΕΠΟ αλλά και τις ίδιες τις ομάδες για τις ποινές που αφορούν τους ποδοσφαιριστές.

Οι παράγοντες του Πανιωνίου τονίζουν ότι δεν τους έχει κοινοποιηθεί καμία τιμωρία του Κοντοέ και όπως προσθέτουν ούτε στο επίσημο σάιτ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ούτε στο ποινολόγιο της 6ης αγωνιστικής υπάρχει το όνομα του Γιάννη Κοντοέ.

Κάτι που σημαίνει πως από την στιγμή που ο Πανιώνιος δεν είχε καμία ενημέρωση για πιθανή ποινή του αρχηγού του, μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει κανονικά στον αγώνα με την Ηλιούπολη.

Η πλευρά της Ηλιούπολης υποστηρίζει πως θα πρέπει να τηρηθούν οι κανονισμοί που είναι ξεκάθαροι στην προκειμένη περίπτωση καθώς δεν θα πρέπει να εξαρτάται από την ΕΠΟ αν ένας τιμωρημένος παίκτης μπορεί να παίξει ή όχι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα