«Αντίο ζωή» στο πρωτάθλημα γυναικών του βόλεϊ

«Λουκέτο» θα βάλει το γυναικείο πρωτάθημα στο βόλεϊ λόγω της συνεχιζόμενης απραξίας. Άλλωστε ήδη, πολλές ομάδες αφήνουν τις αθλήτριες ελεύθερες να συνεχίσουν την καριέρα τους στο εξωτερικό.

Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των 14 σωματείων, τα 11 εξ αυτών εξέφρασαν την επιθυμία της διακοπής του πρωταθλήματος με εξαίρεση Παναθηναϊκό, Μαρκόπουλο και Αμαζόνες, εφόσον δεν υπάρξει άμεσα κάποια δέσμευση της Πολιτείας, δηλαδή μέχρι το τέλος του χρόνου, για επανεκκίνηση.

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, Γιώργος Καραμπέτσος, έστειλε επιστολή στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Αυγενάκη, όπου αναλύει όλα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στη Volley League γυναικών από τη συνεχιζόμενη απαγόρευση διεξαγωγής προπονήσεων και αγώνων.

Ο ισχυρός άνδρας της ΕΟΠΕ ζητάει μέχρι τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου να έχει δοθεί από την Πολιτεία συγκεκριμένη ημερομηνία επανέναρξης προπονήσεων των ομάδων κι αυτή να είναι το αργότερο ως τις 7 Ιανουαρίου, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα επανέναρξης του πρωταθλήματος ως τις 30/1.

Σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό, η φετινή αγωνιστική περίοδος θα ολοκληρωθεί πρόωρα, κάτι που επιθυμεί η πλειονότητα των ομάδων με τη ζοφερή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα