Αντιπαράθεση Κρανιδιώτη, Στρατούλη για τα άκρα

Έντονη αντιπαράθεση είχαν ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Δημήτρης Στρατούλης στον ΣΚΑΪ σχετικά με το θέμα της βίας και της θεωρίας των δύο άκρων.

«Η βία των δύο άκρων δεν είναι θεωρία, υπάρχει», είπε το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και σύμβουλος του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, έκανε αναφορά σε εξώφυλλα της εφημερίδας «Αυγή», όπως αυτό με «μπάτσους που καίγονται σαν χριστουγεννιάτικα δέντρα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δεχόταν πυρά εάν καταδίκαζε τη βία από όπου και αν προέρχεται. Ταυτίζουμε τη βία των δύο άκρων όσο ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ανοχή στο ένα από αυτά», είπε στη συνέχεια ο Κρανιδιώτης.

Τα λεγόμενά του προκάλεσαν, όπως ήταν φυσικό, την έντονη αντίδραση του Στρατούλη, που είπε: «Όσο και αν προσπαθεί η ΝΔ ντρίμπλες με τις θεωρίες των δύο άκρων, δεν θα καταφέρει τίποτα». Και κατέληξε λέγοντας: «Ο κ. Σαμαράς χθες από τις ΗΠΑ είπε πως θα πατάξει το ένα άκρο και το άλλο που είναι κατά του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. θα το στείλει στα δικαστήρια. Μόνο που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά του ΝΑΤΟ και το ΚΚΕ κατά της Ε.Ε.».

Διαβάστε επίσης