Αντίστροφη μέτρηση για την προετοιμασία της εθνικής χάντμπολ

Ο Γ. Αρβανίτης γνωστοποίησε τους παίκτες για τις αναμετρήσεις με Κύπρο (23/10) και Ισραήλ (27/10) για τον 2ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών 2021

Την ερχόμενη Πέμπτη (17/10) θ’ αρχίσει στη Νέα Κίο η προετοιμασία της εθνικής ομάδας χάντμπολ των ανδρών, για τις επικείμενες αναμετρήσεις με την Κύπρο στη Λευκωσία (23/10) και το Ισραήλ στην Κοζάνη (27/10) για τον 2ο όμιλο της 1ης προκριματικής φάσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2021.

Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Γιάννης Αρβανίτης, γνωστοποίησε σήμερα (14/10) τους αθλητές που θα επανδρώσουν την αποστολή. Πρόκειται για τους Μυλωνά, Κεδέρη, Δομπρή, Νικολαΐδη, Παπαδιονύσιου, Αραμπατζή, Μωραϊτη (ΑΕΚ), Τσίλη, Τζηρά, Αραπακόπουλο, Λιάπη, Καραμπουρνιώτη, Κανδύλα, Μάλλιο (Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή), Καλόμοιρο (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Παπαντωνόπουλο (Διομήδης Άργους) και Χερουβείμ (Φαίακας Κέρκυρας).

Από Παρασκευή θα ενσωματωθούν οι ξενιτεμένοι Ηλιόπουλος (Nτορντχάιμ- Γερμανία), Μπουκοβίνας (Ες- Λουξεμβούργο), Πασσιάς (Σβερίν- Γερμανία), Κοτανίδης (Θιουδάδ Ρεάλ- Ισπανία).

Διαβάστε επίσης