Αντίθετος με τις…παύλες ο Κρέσπο

Στην ισπανική έκδοση της ιστοσελίδας goal.com μίλησε ο Χοσέ Κρέσπο.

Ο Ισπανός αμυντικός του ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι είναι άδικο να μην ολοκληρωθεί η σεζόν, ενώ υποστήριξε πως θα ταν καλό οι παίκτες να μην κάνουν διακοπές το καλοκαίρι αν χρειαζόταν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στην Ελλάδα δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε ότι τώρα θα παιζόταν το πιο καθοριστικό κομμάτι της σεζόν για τον τίτλο. Επίσης σκεφτείτε μία ομάδα που πήγαινε για άνοδο και ενημερώνεται ότι δεν μπορεί να ανέβει γιατί όλα ακυρώνονται. Δημιουργούνται αμφιβολίες, αλλά η επιλογή να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα είναι η μόνη που υπάρχει, είτε σε κοντινές είτε σε μακρινές ημερομηνίες».

Παράλληλα ρωτήθηκε αν ο ίδιος είναι διατεθειμένος να θυσιάσει τις διακοπές του φέτος το καλοκαίρι για την ολοκλήρωση της σεζόν.

«Εάν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί θα πρέπει να επιταχυνθεί η έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος. Με άλλα λόγια να τελειώσουμε τη φετινή σεζόν τον Αύγουστο και να ξεκινήσουμε την ερχόμενη τον Σεπτέμβριο, οι ποδοσφαιριστές πρέπει αν χρειάζεται να μην έχουν διακοπές. Αν αυτή είναι η μοναδική λύση και πρέπει να συνδεθούν έτσι οι δύο χρονιές αυτό πρέπει να γίνει. Είναι ειδικές οι συνθήκες στις οποίες θυσιάζουμε όλοι τους εαυτούς μας για το καλό της κοινωνίας και αν χρειάζεται τότε θα πρέπει και οι ποδοσφαιριστές να το κάνουν, να πιεστεί το καλεντάρι και να ετοιμαστούμε για πιο πολλούς αγώνες σε συγκεκριμένο διάστημα πιο μετά το καλοκαίρι. Πρέπει να το κάνουμε αυτό οι παίκτες για να βοηθήσουμε τους συλλόγους, τις διοργανώσεις και όλα να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς. Έτσι το βλέπω εγώ, έτσι θεωρώ ότι είναι πιο δίκαιο»

Διαβάστε επίσης