Αντωνίου: «Σε νέα ημερομηνία στον Βόλο ο τελικός»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει στο Πανθεσσαλικό ο τελικός κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, άφησε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Αστέριος Αντωνίου, παρά την αρχική άρνηση του Αχιλλέα Μπέου να δεχθεί τον τελικό του Κυπέλλου στον Βόλο.
Επιπλέον, όπως σημείωσε ο τελικός θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία η οποία θα αποφασιστεί σε νέο συμβούλιο.

«Από τα λεγόμενα του κ. Σωκράτους καταλαβαίνει κανείς ότι κάνουμε εξαγωγή της αδυναμίας μας γιατί αυτό που είπε ότι επικοινώνησε η ελληνική αστυνομία και τους μετέφερε τις δυσκολίες που μπορεί να έχει ένας τελικός δείχνει ότι αδυνατούμε να κάνουμε έναν σωστό τελικό εντός συνόρων. Και αυτό επειδή καταγγέλλεται η ΕΠΟ ξανά και ξανά για πολλά πράγματα και εμείς κάποιες φορές να κάνουμε λάθη, αλλά δείχνει την αδυναμία της αστυνομία να διαχειρίζεται μια κατάσταση, την αδυναμία των παραγόντων να μαζέψουν αυτούς τους στρατούς που δημιουργούν κάθε φορά προβλήματα.

Από εδώ και πέρα καταλήγουμε στην προκήρυξη μας, ρόλο έπαιξαν οι εθνικές μας εκλογές, και καταλήγουμε στην προκήρυξη ότι ο τελικός θα γίνει στο Πανθεσσαλικό. Ο κ. Μπέος είχε πει ότι μπορεί να γίνει αλλά μπορεί να γίνει με μαθητές κυρίως, ότι μπορεί να δεχθεί τον κόσμο μόνο αυθημερόν.

Θα σταλεί επιστολή στον Μπέο, έχει δεχθεί αλλά με προϋποθέσεις αλλά με άλλη ημερομηνία. Θα ληφθεί η απόφαση για την ημερομηνία στο επόμενο συμβούλιο πριν το τέλος του μήνα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα