ΑΟ Αιγάλεω: Οι παλαίμαχοι αθλητές

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών, Αθλητών και Παραγόντων Αιγάλεω Α.Ο. («ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.») ιδρύθηκε το 1995, έπειτα από πρωτοβουλία παλαιών ποδοσφαιριστών του συλλόγου, και έκτοτε έχει αναπτύξει πολλαπλές δραστηριότητες σε αθλητικό, φιλανθρωπικό και πολιτιστικό επίπεδο. Συχνά διοργανώνονται εκδρομές στην επαρχία προς ενίσχυση αναξιοπαθούντων αθλητών μέσω διενέργειας φιλικών αγώνων, αλλά και εκδηλώσεις προς τιμήν παλαιών παικτών, παραγόντων, δημοσιογράφων ή και απλών φιλάθλων-του συνδέσμου- της ομάδας.

Από τη θέση του προέδρου έχουν περάσει μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα του ποδοσφαίρου του Αιγάλεω. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τους Δημήτρη Λάρδα, Πρόδρομο Κυριακίδη, Δημήτρη Παπαϊωάννου, Μπάμπη Σταυρόπουλο, Τάκη Τσαλαμάγκα, Τάκη Μανδραφλή.

Τον Ιούνιο του 2010 διενεργήθηκαν αρχαιρεσίες και νέος πρόεδρος του ΣΥΒΕΠΑΠ αναδείχθηκε ο αείμνηστος Ζαχαρίας Λυκουρίνος, τότε υπεύθυνος των Διεθνών Βετεράνων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών. Στις αρχές του 2012 σαν νέος, προσωρινός πρόεδρος, διατέλεσε ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος. Το Μάρτιο του 2012 ανέλαβε το νέο Δ.Σ. που προέκυψε από αρχαιρεσίες, με πρόεδρο τον Τάκη Κατσικογιάννη. Ο ίδιος επανεκλέχθηκε το 2014 και το 2016. Για τη διετία 2019-20 πρόεδρος εκλέχθηκε ο Φραγκίσκος Μαρτίνος.

Τα γραφεία του Συνδέσμου στεγάζονται σε αίθουσα του Δημοτικού Σταδίου Αιγάλεω.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα