Απάντηση Οικονόμου για Τσίπρα: Απέδειξε την φιλοσοφία του το 2015, όταν βούλιαξε την χώρα

«Η ελληνική κοινωνία γνωρίζει ότι όταν εμπιστεύθηκε τον κ. Τσίπρα τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα»

Απάντηση στα όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας από την Πάτρα, έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου σημείωσε πως η χώρα έχει μια υπεύθυνη κυβέρνηση εν μέσω «της μεγαλύτερης παγκόσμιας κρίσης μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο». Παράλληλα σημειώνει πως η κυβέρνηση «προσπαθεί συνεχώς να κάνει ό,τι είναι εφικτό για να στηρίξει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, έμπρακτα και όχι με παχιά λόγια και φούμαρα».

Απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα, ο Γιάννης Οικονόμου αναφέρει ότι «με την καπηλεία των κρίσεων, που σήμερα επιχειρεί, έχει ως μόνο του στόχο την εξυπηρέτηση των προσωπικών του επιδιώξεων». Κλείνοντας δε σημειώνει πως ο κ. Τσίπρας βούλιαξε τη χώρα το 2015 συμπληρώνοντας πως «η ελληνική κοινωνία γνωρίζει ότι όταν εμπιστεύθηκε τον κ. Τσίπρα τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα».

Ολόκληρη η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου:

Η χώρα διαθέτει, εν μέσω της μεγαλύτερης παγκόσμιας κρίσης μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, μια υπεύθυνη και σοβαρή κυβέρνηση, που προσπαθεί συνεχώς να κάνει ό,τι είναι εφικτό για να στηρίξει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, έμπρακτα και όχι με παχιά λόγια και φούμαρα.

Σε εντελώς άλλο μήκος κύματος ο κ. Τσίπρας: με την καπηλεία των κρίσεων, που σήμερα επιχειρεί, έχει ως μόνο του στόχο την εξυπηρέτηση των προσωπικών του επιδιώξεων. Στο όνομα του συμφέροντος του, ας καταστραφεί η Ελλάδα – αυτή είναι η φιλοσοφία του και την απέδειξε το 2015, όταν και βούλιαξε την χώρα. Η ελληνική κοινωνία γνωρίζει ότι όταν εμπιστεύθηκε τον κ. Τσίπρα τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα