«Απατεώνες»… (μέχρι τέλους)

Έναν χρόνο η Τουλουπάκη δεν έστελνε τα έγγραφα των Αμερικανών στη Βουλή και σήμερα έστειλε 100 σελίδες (!!!) μεταφράζοντας συνειδητά τον κρίσιμο όρο «foreign official» ως «κυβερνητικός αξιωματούχος» αντί του σωστού που είναι «κρατικός υπάλληλος» σε νοσοκομείο

«Θα σας πάω μέχρι τέλους», είχε πει ο Αντώνης Σαμαράς στη Βουλή για τη σκευωρία της Novartis τον Μάρτιο του 2018.

Σήμερα, 27 μήνες μετά, οι ενορχηστρωτές της σκευωρίας έχουν κρατήσει ζωντανή στη μνήμη τους τη φράση «μέχρι τέλους», με αποτέλεσμα ακόμη και όταν τους πιάνουν με τη «γίδα στην πλάτη» να συνεχίζουν να λένε ψέματα, να ραδιουργούν και να προσπαθούν «μέχρι τέλους» να σπιλώσουν τα πολιτικά πρόσωπα, ακόμη και όταν δεν τους βγαίνει με τίποτα.

Σημερινό παράδειγμα, η πολυτραγουδισμένη κα Τουλουπάκη, η επονομαζόμενη από τον Ν. Παππά ως «τύπισσα».

Η «τύπισσα» αυτή ελέγχεται για πράξεις και παραλείψεις της και διερευνάται για κατάχρηση εξουσίας και συμμετοχή στη συμμορία.

Η «τύπισσα» αρνείται πεισματικά εδώ και καιρό να πειθαρχήσει σε εντολές του προϊσταμένου της και να στείλει στην προανακριτική επιτροπή τα έγγραφα των αμερικανικών αρχών που της έχουν ζητηθεί!

Εν΄ώ συμβαίνουν όλα αυτά, και όσα άλλα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, απέστειλε σήμερα στην αρμόδια επιτροπή τα έγγραφα (100 και πλέον σελίδων) που αφορούν το συμβιβασμό της Novartis με τις Αμερικανικές αρχές, που δημοσιεύτηκε χθες.

Ταυτόχρονα όμως έστειλε, σε ανεπίσημη δική της μετάφραση, την παρ 42 του σχετικού πρακτικού, στην οποία βασίζεται η αγωνιώδης προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να παραποιήσει αυτό που ξεκάθαρα προκύπτει τόσο από το κείμενο του πρακτικού, όσο και από όλα τα έγγραφα και την ανακοίνωση της εταιρίας, ότι δηλαδη δεν υπάρχει οποιαδήποτε εμπλοκή (ούτε καν αναφορά) πολιτικού προσώπου!

Και αυτό συμβαίνει,ενώ ήδη, όπως αναφέρει στην επιστολή της, έχουν σταλεί τα έγγραφα για επίσημη μετάφραση!

Η «τύπισσα», σε πλήρη συγχρονισμό με την τακτική του ΣΥΡΙΖΑ, αποκρύπτει την έννοια του κρίσιμου όρου «foreign official» -ξένου αξιωματούχου- όπως αυτός ρητά αποδίδεται στις παρ. 5 και 7 του ίδιου πρακτικού!  Εκεί όπου εξειδικεύεται ότι, κατά την έννοια του FCPA, ως τέτοιο λογίζεται το άτομο που απασχολείται σε κρατικά νοσοκομεία και κλινικές!

Είναι προφανές ότι η αποσπασματική αυτή ανεπίσημη μετάφραση μίας μεμονωμένης παραγράφου και η συνειδητή απόκρυψη άλλων, που ορίζουν ρητά τον έννοια του ξένου αξιωματούχου, αποδεικνύει ότι η «τύπισσα» έχει σκοπό να παραπλανήσει για ακόμη μια φορά τις ελληνικές αρχές και την κοινή γνώμη, να χτίσει υπερασπιστική γραμμή και να ενισχύσει την πρωτοφανή και γελοία επιχειρηματολογία της καταρρέουσας συμμορίας!

Αποδεικνύεται ότι η κ Τουλουπάκη έχει πάψει από καιρό να λειτουργεί ως Εισαγγελέας και δυστυχώς, ενώ παραμένει στη θέση της, λειτουργεί ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και της συμμορίας!

Δίκαια λοιπόν της αποδόθηκε από τους συντρόφους ο χαρακτηρισμός της «τύπισσας» και του «κοριτσιού τους», αυτοί ξέρουν!!!

Αυτοί που προφανώς «ξέρουν» αλλά «δεν θέλουν να μάθουν» περισσότερα είναι οι προϊστάμενοί της…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα