Απάτη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο;

TOP SECRET: ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ...

Πλήρωσαν μέχρι και 295 ευρώ προκειμένου να δουν από κοντά αγωνιζόμενο τον Κριστιάνο Ρονάλντο 66.000 Νοτιοκορεάτες στη Σεούλ, σε φιλικό της Γιουβέντους με ομάδα επίλεκτων της χώρας, αλλά ο Πορτογάλος έμεινε στον πάγκο!!

Επίσημη αιτία; Είχε… ενοχλήσεις. Ο σούπερ σταρ της ομάδας του Τορίνο πήγε στη Νότια Κορέα, αλλά δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό με τον ισχυρισμό των… ενοχλήσεων. Η πλευρά των διοργανωτών ισχυρίζεται πως υπήρχε συμφωνία προκειμένου ο Πορτογάλος να αγωνιστεί για τουλάχιστον 45 λεπτά, καθώς ο Ρονάλντο είναι πολύ δημοφιλής στην τεράστια αγορά της Ασίας.

Αποτέλεσμα των όσων παράξενων έγιναν στις 26 Ιουλίου στο πολυδιαφημισμένο στη Σεούλ παιχνίδι, ήταν η αστυνομία της Νότιας Κορέας ν’ ανοίξει έρευνα για την υπόθεση της απουσίας του Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι αρχές ερευνούν αν υπάρχει οσμή απάτης στην υπόθεση και γι’ αυτό σε «έφοδό» τους στα γραφεία της εταιρείας που διοργάνωσε το φιλικό αναζήτησαν τα συμβόλαια με το ιταλικό κλαμπ.

Η απουσία του Ρονάλντο δεν ήταν το μόνο παράξενο στο συγκεκριμένο φιλικό, καθώς το ματς άρχισε με μία ώρα καθυστέρηση, καθώς οι «μπιανκονέρι» άργησαν να πάνε στο γήπεδο. Η ουσία είναι ότι κάποιοι έβγαλαν πολύ χρήμα χρησιμοποιώντας το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Διαβάστε επίσης