Απέδρασαν από το σπίτι φυλακή

Φυλακισμένες για πάνω από δύο χρόνια κρατούσε τις δύο κόρες του ηλικίας 12 και 13 ετών κρατούσε ένα ζευγάρι από το Τούσον της Αριζόνα στις ΗΠΑ το οποίο και συνελήφθη.

Οι δύο ανήλικες αποδείχτηκαν γενναίες καθώς κατάφεραν να διαφύγουν από το σπίτι-φυλακή και αναζήτησαν βοήθεια από τους γείτονες. Στη συνέχεια εκείνοι,  ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία βρήκε την τρίτη κοπέλα, 17 ετών, κλειδωμένη στο δωμάτιό της.

Σύμφωνα με αναφορές των τοπικών αρχών, τα κορίτσια ήταν υποσιτισμένα και πολύ βρόμικα. Οι τρεις αδελφές είπαν στους αστυνομικούς ότι δεν είχαν τη δυνατότητα να κάνουν μπάνιο για τουλάχιστον μισό χρόνο και ότι η μητέρα τους και ο πατριός τους έδιναν μόνο ένα γεύμα την ημέρα.

Η αστυνομία συνέλαβε την 34χρονη μητέρα και τον συνομήλικο πατριό των κοριτσιών, οι οποίοι είναι πλέον αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της απαγωγής, της συναισθηματικής και σωματικής κακοποίησης παιδιών.

Ο πατριός αντιμετωπίζει, επίσης, την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης. Το ζευγάρι είχε διαμορφώσει το σπίτι του σε φυλακή με καλά ηχομονωμένα δωμάτια, για να μην ακούγονται οι φωνές των κοριτσιών, ενώ υπήρχαν παντού κάμερες που κατέγραφαν κάθε κίνηση 24 ώρες το 24ωρο.

Τα τρία κορίτσια ήταν κλειδωμένα σε διαφορετικά δωμάτια και οι μικρότερες αδελφές είχαν περίπου δύο χρόνια να δουν την 17χρονη αδελφή τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα