Απείχαν από την προπόνηση οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Απείχαν από την προπόνηση οι παίκτες του Παναθηναϊκού, όπως είχαν προειδοποιήσει ότι θα πράξουν αν συνεχιστεί η οικονομική ασυνέπεια της ΠΑΕ, καθώς και ο διαχωρισμός Ελλήνων και αλλοδαπών στην καταβολή ποσοστού της δόσης Δεκεμβρίου. Η αποψινή (9/4) προπόνηση ήταν προγραμματισμένη για τις 19:00. Αλλά στο «Γεώργιος Καλαφάτης» βρέθηκε μόνο το τεχνικό επιτελείο. Οι ποδοσφαιριστές έκαναν πράξη την προειδοποίηση που είχαν απευθύνει στους διοικούντες. Και άρχισαν αποχή από τις προπονήσεις.

Μέχρι η διοίκηση να τους πείσει ότι θα ή να αρχίσει να πληρώνει άπαντες τους «πράσινους», ανεξάρτητα από εθνικότητα. Όπως επισήμαναν οι αρχηγοί και στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλη Κωνσταντίνου, θα επιστρέψουν όταν η διοίκηση αποφασίσει -και τους πείσει γι’ αυτό ή το κάνει- να καταβάλλει το 30% για τη δόση του Δεκεμβρίου σε Έλληνες και ξένους παίκτες. Και όχι -σύμφωνα με τη σχετική απόφασή της- άμεσα, την Τετάρτη (11/4), μόνο στους ημεδαπούς και ως τις 18 Απριλίου στους αλλοδαπούς.

Οι ποδοσφαιριστές περιμένουν τις κινήσεις των διοικούντων και αύριο Τρίτη (11/4) θα επανεξετάσουν τη στάση τους. Πάντως, με τις ως τώρα πληροφορίες, πολύ δύσκολα θα αλλάξουν τα δεδομένα. Άρα, η αποχή θα συνεχιστεί.

 

Διαβάστε επίσης