Απειλή για βόμβα στο Παλαί ντε Σπορ ενώ γίνονται προληπτικές… συλλήψεις!

Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στον χώρο όπου είναι προγραμματισμένη η ομιλία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη έκαναν πριν από λίγη ώρα άγνωστοι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τηλεφώνημα έγινε στις 7.26 μ.μ., στα γραφεία της Εφημερίδας των Συντακτών, στην Αθήνα.

Άγνωστος προειδοποίησε για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στο Παλαί ντε Σπορ, οι οποίοι “θα εκραγούν σε 35 λεπτα” από την ώρα του τηλεφωνήματος.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το www.thestival.gr, συνεχίζονται οι προληπτικές προσαγωγές ατόμων πέριξ του Παλαί Ντε Σπορ, σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν επεισόδια εντός του χώρου όπου θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Οι αστυνομικοί προσάγουν άτομα που βρίσκονται έξω από το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, ενώ και από το εσωτερικό του γηπέδου έχουν απομακρυνθεί πολίτες που κρίθηκαν ύποπτοι, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή τους ελληνικές σημαίες.

Οι προληπτικές προσαγωγές προκάλεσαν την αντίδραση των πολιτών, οι οποίοι ξέσπασαν εναντίον των αστυνομικών λέγοντας ότι θέλουν απλώς να ακούσουν την ομιλία του πρωθυπουργού.

mat exw.jpg

Mat.jpg

mat 3.jpg

Διαβάστε επίσης