Απειλούν τον γιο του Αχιλλέα Μπέου, Νίκο και την επιχείρησή του στη Σκιάθο

Απειλές εναντίον του γιου κατήγγειλε ο ισχυρός άνδρας του Βόλου Αχιλλέας Μπέος. Με ανάρτησή του στο facebook ο δήμαρχος Βόλου ανέφερε ότι κακοποιοί που εμφανίζονται ως φίλαθλοι του Άρη έχουν στοχοποιήσει τον Νίκο Μπέο και την επιχείρησή του στη Σκιάθο.

Σημείωσε λοιπόν χαρακτηριστικά ότι σε περίπτωση που υλοποιήσουν τις απειλές τους, καλό θα είναι να πάρουν… μπρατσάκια.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Στόχος χυδαίας και αήθους επίθεσης, τόσο προσωπικής, όσο και επιχειρηματικής, έχει καταστεί το τελευταίο 48ωρο ο γιος μου, Νίκος Μπέος και η επιχείρηση – beach bar La Isla, που λειτουργεί στον Τσουγκριά της Σκιάθου, από κάποια περιθωριακά και κακοποιά στοιχεία που εμφανίζονται σαν φίλαθλοι του Άρη.

Η οικογένεια Μπέου δεν απειλεί, και κυρίως δεν δέχεται απειλές από κανένα. Γι’ αυτό και τα αποβράσματα αυτά, γνωστοί “βρωμιάρηδες” κάθε είδους, ας σκεφτούν πριν επισκεφτούν, όπως απειλητικά αναφέρουν, τον πανέμορφο Τσουγκριά με τα υπέροχα πεντακάθαρα νερά και να κάνουν πρώτα ένα μπάνιο να ξεβρωμίσουν για να μην βρωμίσουν και τη θάλασσα.

Καλό είναι να πάρουν μπρατσάκια γιατί αν θελήσουν να υλοποιήσουν τις εκβιαστικές απειλές τους θα κάνουν μπάνιο και τα νερά είναι βαθιά.

Πάντως συνιστά απόλυτη απογοήτευση άνθρωποι που υποτίθεται πως θρηνούσαν για τον χαμό ενός νέου παιδιού από οπαδική βία, και μαζί τους θρηνεί ειλικρινά όλη η υγιώς σκεπτόμενη Ελλάδα, να επιδίδονται σε απειλές και εκβιασμούς για άσκηση βίας προς όσους δεν συμφωνούν με όσα θέλουν να επιβάλλουν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα