«Απελπισμένα ψεύτης ο Τσίπρας – Θα πάρει την απάντηση που του αξίζει»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιτέθηκε στην κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα για τα όσα τον κατηγορεί ότι είπε (ο πρόεδρος της Ν.Δ.) στη διακαναλική συνέντευξή του την Κυριακή για το εργασιακό ωράριο.

«Ο κ. Τσίπρας λέει ψέματα επτά μέρες την εβδομάδα. Και θα πει ακόμη περισσότερα μέχρι τις 26 Μαΐου για να αποφύγει τη συντριβή του», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και συνέχισε: «Την ώρα που κόβει την 12η σύνταξη με τη μείωση του αφορολόγητου, βαφτίζει 13η σύνταξη ένα προεκλογικό επίδομα.

Η ΝΔ θα ενισχύσει το πραγματικό εισόδημα των συνταξιούχων στους οποίους ο κ. Τσίπρας έκοψε ακόμη και το ΕΚΑΣ. Σε ό,τι αφορά την αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ περί δήθεν 7ημερης εργασίας, οι εργαζόμενοι στην εταιρεία που αναφέρθηκα δουλεύουν κανονικά πενθήμερο και αντί 40 ώρες την εβδομάδα, 37 με καλύτερες απολαβές. Είναι τόσο απελπισμένα ψεύτης ο κ. Τσίπρας που καταγγέλλει μια σύμβαση που η δική του κυβέρνησή ενέκρινε, σε μια εταιρεία που ο ίδιος επισκέφθηκε».
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταλήγει: «Οι πολίτες, όμως που ξέρουν πια τον κ. Τσίπρα, που θέλουν να βγουν από τον φαύλο κύκλο της μιζέριας, θα του δώσουν σε λίγες μέρες την απάντηση που του αξίζει».

Διαβάστε επίσης