Απελπιστική η κατάσταση στους δρόμους της Αττικής

Ουρές δεκάδων χιλιομέτρων στον Κηφισό

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει στις κεντρικές αρτηρίες της Αττικής από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης.

Η απεργία στα ΜΜΜ καθώς και οι συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη, συνθέτουν ένα εκρηκτικό σκηνικό στο κέντρο της Αττικής. Μάλιστα, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες πολλές κεντρικές οδικές αρτηρίες βρίσκονται χωρίς φωτισμό ,λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Όπως φαίνεται στον χάρτη, η κατάσταση στον Κηφισό είναι δραματική, αφού είναι κατακόκκινος, ενώ στο κόκκινο είναι και ολόκληρο το κέντρο.

Αναλυτικά…

Αυτήν την ώρα μεγάλες καθυστερήσεις υπάρχουν στην κάθοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας από την Κηφισιά μέχρι και τον Κόκκινο Μύλο, ενώ στο ρεύμα της ανόδου από το δαχτυλίδι του ΣΕΦ μέχρι τον Άγιο Ιωάννη του Ρέντη.

Μποτιλιάρισμα υπάρχει επίσης στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο ρεύμα ανόδου ενώ στο κόκκινο βρίσκεται και η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας.

Μποτιλιαρισμένη είναι επίσης η Μεσογείων, η άνοδος της Συγγρού, η περιφερεριακή Υμηττού, και στα δύο ρεύματα στον Καρέα, η Ηλιουπόλεως και η Λεωφόρος Βουλιαγμένης στο ύψος του Αλίμου και της Ηλιούπολης, η Ποσειδώνος στο ρεύμα ανόδου από το Ελληνικό μέχρι το Φάληρο, η Αριστοτέλους καθώς και η Αττική Οδός, στις εξόδους στον κόμβο της Μεταμόρφωσης.

Στη Λεωφόρο Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά) επίσης, καταγράφεται κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Δείτε τον χάρτη

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα