Απίστευτο ευτράπελο με Σπάρτη

Κωμικοτραγικές καταστάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο στο γήπεδο της Αλικαρνασσού με αρνητική πρωταγωνίστρια γι’ άλλη μια φορά τη Σπάρτη, η οποία βρίσκεται υπό διάλυση. Οι Λάκωνες παρατάχθηκαν με 10 παίκτες και χωρίς εμφανίσεις και μετέτρεψαν σε παρωδία τον αγώνα με τον Ηρόδοτο για το πρωτάθλημα της Football League.

Οι φιλοξενούμενοι πήγαν στο Ηράκλειο με 11 παίκτες όλους κι όλους κι επιπλέον ένας απ’ αυτούς, ο τερματοφύλακας Σφέτσος ένιωσε αδιαθεσία και διακομίστηκε στο νοσοκομείο πριν από τη σέντρα (σύμφωνα τουλάχιστον με την πληροφόρηση από τη Σπάρτη). Επίσης, ένα μπέρδεμα με τις φανέλες των δύο ομάδων, είχε ως αποτέλεσμα την 20λεπτη καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα.

Ο Σφέτσος έλειψε από την προθέρμανση, αλλά εμφανίστηκε αργότερα και αγωνίστηκε κανονικά σε συνεννόηση με τη διαιτητική τριάδα. Να σημειωθεί ακόμα ότι η ΠΑΕ Σπάρτη είχε ανακοινώσει αρχικά ότι θα κατέβαινε στο Ηράκλειο με αποστολή 13 παικτών. Με βάση όλα αυτά το αγωνιστικό μέρος δεν έχει και μεγάλη σημασία, πάντως ο Ηρόδοτος επιβλήθηκε 4-1 με συνοπτικές διαδικασίες και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες για παραμονή.

Διαβάστε επίσης