Απίστευτο περιστατικό: Αρνητής- πατέρας εισέβαλε σε σχολείο

Αναστάτωση προκάλεσε σήμερα το πρωί στο 2ο δημοτικό σχολείο θέρμης  ένας πατέρας, ο οποίος απαιτούσε να επιτραπεί η είσοδος του γιού του στις σχολικές εγκαταστάσεις χωρίς να προσκομίσει self test. 

Σύμφωνα με το GRTIMES, o πατέρας φέρεται να προκάλεσε επεισόδιο, όταν εισέβαλε στην κυριολεξία στο σχολείο, χωρίς το αποτέλεσμα του self test του παιδιού του και φέρεται να έσπρωξε τη διευθύντρια, ενώ αρνούνταν για αρκετή ώρα να αποχωρήσει από το σχολείο, με αποτέλεσμα να κληθεί στο σημείο η ΕΛ.ΑΣ

H διευθύντρια του σχολείου, μαζί με τον αρνητή πατέρα μετέβησαν στο ΑΤ Θέρμης, ενώ ο μαθητής παρέμεινε στην αυλή του σχολείου.

Την Παρασκευή η δίκη του πατέρα -αρνητή

Εις βάρος του η εισαγγελέας απήγγειλε ποινική δίωξη για σοβαρή διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και έργω εξύβριση, ενώ τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, απ’ όπου ζήτησε και πήρε αναβολή για την ερχόμενη Παρασκευή. Το δικαστήριο ήρε την κράτησή του.

Σύμφωνα με την μήνυση, ο 37χρονος έσπρωξε τη διευθύντρια, ενώ μπήκε στην αυλή του σχολείου, αρνούμενος να απομακρυνθεί και εμποδίζοντας την είσοδο στα υπόλοιπα παιδιά. Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία που απομάκρυνε τον 37χρονο, ενώ συνελήφθη κατόπιν της εις βάρος του μήνυσης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα