Απίστευτος Πολάκης: Τα “‘έχωσε” ξανά σε δημοσκοπήσεις και δημοσιογράφους

Σε μία απίστευτη δήλωση προχώρησε ο Παύλος Πολάκης με το… γνωστό του ύφος μιλώντας στον SUPER FM 89.6.

“Οι δημοσκοπήσεις που είναι ταϊσμένες με καμιά 70αριά εκατ. ευρώ και… πολύ μας δίνουν. Πολλοί δημοσιογράφοι δεν μπορούν καν να μιλήσουν επειδή έχουν… ξεμασελιαστεί από το μπούκωμα”, ανέφερε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και πρόσθεσε: “Η εταιρεία που ανέλαβε να δώσει τα 9 και τα 11 και τα υπόλοιπα χρήματα στα ΜΜΕ δεν λέει που τα έδωσε (επειδή δεν είναι υποχρεωμένη να το κάνει στο “Διαύγεια”), ενώ η εντολή φεύγει από τον κ. Δημητριάδη και το Μέγαρο Μαξίμου. Να δούμε πόσα έχουν πάρει οι εταιρείες που κάνουν δημοσκοπήσεις και τα ΜΜΕ. Εννοείται οτι τα ΜΜΕ ζουν από τη διαφήμιση, όχι όμως για ζητήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, γι’ αυτό και δεν έδωσα δεκάρα τσακιστή στα ΜΜΕ και… με πολέμησαν”.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός τοποθετήθηκε, μεταξύ άλλων, και στο ενδεχόμενο πρώρων εκλογών: “Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, νομίζοντας οτι θα κάνει εκλογές πριν φανούν τα αποτελέσματα της κρίσης του κορονοϊού”, επισημαίνοντας όμως οτι εν όψει μιας εκλογικής μάχης ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει μια τέτοια διεύρυνση: “Εμείς θα διατυπώσουμε το νέο κοινωνικό συμβόλαιο που δεν θα αφορά το 5-10% των κολλητών που απομυζούν την χώρα”.

Έπειτα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο σκάνδαλο Novartis.

“Ακόμα και τα νεοφιλελεύθερα μέσα τον… Κυρανάκη σχολίασαν από ολόκληρη τη συνέντευξη μου στον Σρόιτερ. Είχαν φάει “σφυροκόπημα” εκείνη τη μέρα. Έκανα παρουσίαση όλων των στοιχείων της δαπάνης της Novartis. Μέσα σε μερικά χρόνια πληρώσαμε 32 δισ. παραπάνω από αυτά που έπρεπε και λένε οτι η υπόθεση είναι σκευωρία.

Το ξεβράκωμα και ο εξευτελισμός τους είναι οτι προσπαθούν να διευρύνουν το κατηγορητήριο του Παπαγγελλόπουλο, επειδή εκτέθηκαν με τα αποτελέσματα της έρευνας για τη Novartis. Φαίνεται με συντριπτικά στοιχεία ποιοι έκλεψαν και πως… Έπεσαν οι ίδιοι στον λάκκο που

Διαβάστε επίσης