Απίθανοι οι Τούρκοι: “Θεραπεύουν” τον κορωνοϊό με…. τσάι από φύλλα ελιάς

Την ώρα που η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα αναζητά εδώ και μήνες το εμβόλιο και το φάρμακο, για να μπει ένα τέλος στην πανδημία που σαρώνει τον κόσμο και έχει στοιχίσει ζωές, οι Τούρκοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν το φάρμακο και μάλιστα κατευθείαν από τη φύση στο… ποτήρι μας.

Όπως αναφέρει η φιλοκυβερνητική εφημερίδα, Yeni Safak, η οποία μάλιστα φιλοξενεί την είδηση στο πρωτοσέλιδό της, τα φύλλα ελιάς είναι το φάρμακο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει το δημοσίευμα, στην Τουρκία μαζεύουν τα φύλλα ελιάς και δημιουργούν ένα τσάι, το οποίο πρέπει να πίνουν πρωί και βράδυ επί δύο μήνες. Το συγκεκριμένο ρόφημα, λένε οι επιστήμονες εκεί, είναι ένα ισχυρό αντιοξεοιδωτικό το οποίο ρίχνει τον πυρετό και σκοτώνει τον ιό.

Μάλιστα, η εφημερίδα δίνει και παράδειγμα, καθώς υποστηρίζει ότι σε μια εταιρία, εργαζόμενοι που είχαν κολλήσει κορωνοϊό, πίνοντας το τσάι για δύο μήνες, ο ιός εξαφανίστηκε, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη θεραπεία έχει ξεκινήσει ήδη από τρία νοσοκομεία, σε ήδη διαγνωσμένους θετικά ασθενείς και φαίνεται, όπως αναφέρει ότι τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Αξίνει να σημειωθεί ότι τα κρούσματα στην Τουρκία, είναι περίπου 6.000 την ημέρα, ενώ οι νεκροί ανέρχονται από 140 μέχρι 150. Στη χώρα το lockdown είναι μερικό, καθώς τα μόνα που δεν λειτουργούν είναι τα καταστήματα εστίασης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα