Από Δευτέρα η απόφαση για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Από Δευτέρα θα αποφανθεί η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για την προσφυγή του ΠΑΟΚ, κατά της πρωτόδικης τιμωρητικής απόφασης για τον διακοπέντα αγώνα με την ΑΕΚ. Η διαδικασία άρχισε στις έξι το απόγευμα της Τετάρτης (11/4) με την εξέταση του αιτήματος της ΑΕΚ για εξαίρεση του προέδρου της Επιτροπής, Δημήτρη Σκουτέρη. Το οποίο, και  απορρίφθηκε ομόφωνα. Η εκδίκαση της κύριας υπόθεσης άρχισε περίπου στις 21:30 και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη 1:30 τα ξημερώματα.

Τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν οι νομικοί Λάκης Σημαιοφορίδης, Λάμπρος Μπίρδας, Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο αντιπρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος στην ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, ο team manager, Παντελής Κωνσταντινίδης, και ο διευθυντής επικοινωνίας, Κυριάκος Κυριάκος. Από την πλευρά της ΑΕΚ στην ακροαματική διαδικασία βρέθηκαν η επικεφαλής του νομικού τμήματος, Έλλη Ρίζου, ο πρώτος αντιπρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος, Μηνάς Λυσάνδρου, και ο διευθυντής επικοινωνίας, Ανδρέας Δημάτος.

Από Δευτέρα η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για τον διακοπέντα αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η διαδικασία ήταν πολύωρη με τις δύο ΠΑΕ να παρουσιάζουν τις θέσεις τους και να προσπαθούν να αντικρούσουν τους ισχυρισμούς της άλλης πλευράς. Με συνέπεια, αρκετές φορές, να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις και εντάσεις. Ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε κάθε ευθύνη και υποστήριξε πως ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε με υπαιτιότητα της Ένωσης. Ζητώντας να κατακυρωθεί υπέρ του και να τιμωρηθούν οι «κιτρινόμαυροι» ή να μη θεωρηθεί καμιά ομάδα υπαίτια της διακοπής και να παιχτούν τα υπολειπόμενα λεπτά. Η ΑΕΚ ζήτησε να μην ανατραπεί η πρωτόδικη απόφαση που τιμώρησε τους «ασπρόμαυρους» με αφαίρεση βαθμών (τριών από το τρέχων και δύο από το επόμενο πρωτάθλημα) και κατακύρωσε τον αγώνα υπέρ τους.

Η Επιτροπή Εφέσεων έδωσε στους αντίδικους διορία ως τη Δευτέρα (16/4) στις 14:00, για να καταθέσουν υπομνήματα.

Διαβάστε επίσης