Από «Εφημερίδα των Συντακτών» «κολαούζος» καναλαρχών…

Αυτό είναι δημοσιογραφία, κατά την «Εφημερίδα των Συντακτών». Εμείς λέμε ότι είναι «hismastervoice» του Αλαφούζου. Διαβάστε, σκεπτικό, σχετικά με το κινέζικο ενδιαφέρον για την αγορά του Παναθηναϊκού, που αποκάλυψε η «Α» και η iapopsi.gr: «Σε στοχευμένη διαρροή από κύκλους προσκείμενους στον Ολυμπιακό χρεώνουν στον Παναθηναϊκό τα δημοσιεύματα περί φερόμενης εμπλοκής Κινέζων επενδυτών για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ. Η συγκεκριμένη “είδηση” δεν προκύπτει επ’ουδενί από το ρεπορτάζ και ως γνωστόν διαψεύστηκε κατηγορηματικά από το Τριφύλλι, στελέχη του οποίου εκτιμούν ότι τα δημοσιεύματα είχαν στόχο να φθείρουν τον Αλαφούζο μετά τις σαφείς αποστάσεις που έχει επιλέξει να κρατήσει απέναντι στον Βαγγέλη Μαρινάκη». (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ)

 

Ερωτήσεις

  1. Τι έγινε και η εφημερίδα της «αριστεράς» και αποκούμπι του ΣΥΡΙΖΑ συντάχθηκε με τον κ.Αλαφούζο;
  2. Η «Α» και η iapopsi.gr ανήκουν στους «κύκλους του Ολυμπιακού»; Από πού προκύπτει; ΟΚ, μας το είπαν και από το… sdna του Ιβάν Σαββίδη.
  3. Θα παραδεχόμασταν την εφημερίδα, αν είχε προσωπική δήλωση του Αλαφούζου, που να διαψεύδει.
  4. «Είδηση» είναι «ό,τι προκύπτει» για την εφημερίδα; Κι αν δεν της… προκύπτει, πάει να πει ότι δεν υφίσταται. Θα τρίζουν τα κόκαλα των θεμελιωτών της δημοσιογραφίας στην Ελλάδα. Όχι κάποιων δήθεν συντακτών που εκδίδουν εφημερίδα.
  5. Η εφημερίδα μιλάει για «στοχευμένη διαρροή από κύκλους προσκείμενους στον Ολυμπιακό». Ποιος ακριβώς το «χρεώνει»; Ο… κανένας.
  6. Αν ο Αλαφούζος, όπως γράφει η εφημερίδα, κρατάει σαφείς αποστάσεις από τονΜαρινάκη, άρα γι’ αυτό ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που διέρρευσε τα περί Κινέζων, κατά ποιον τρόπο «φθείρεται» ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού; Μήπως η «φθορά» αυτή δεν περιλαμβάνεται στο κόστος εκτύπωσης των «ΝΕΑ», «Βήμα», «Παραπολιτικά» στο τυπογραφείο «Καθημερινές Εκδόσεις» του κ. Γιάννη;

 

Συμπέρασμα: Τα πάντα στη ζωή αλλάζουν. Ακόμη και μια σοβαρή εφημερίδα να γίνεται «κολαούζο» σε «κόντρες» και παιχνίδια καναλαρχών….

Διαβάστε επίσης