Από μόνος του ο Βέττας γκρίζαρε βραχονησίδα λόγω της σημαίας

Δεν ήταν μόνο ο Πάνος Καμμένος που άδειασε τους νεαρούς που έβαλαν την σημαία στην βραχονησίδα κοντά στους Φούρνους, αλλά σήμερα από τον ΣΥΡΙΖΑ ξαμόλησαν τους βουλευτές, προκειμένου να επιρρίψουν ευθύνες στους νεαρούς.

Μάλιστα ο Δημήτρης Βέττας, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό το τερμάτισε λέγοντας πως “εξαιτίας των νεαρών οι συγκεκριμένες βραχονησίδες μετατράπηκαν σε γκρίζες ζώνες”, παρά το γεγονός ότι η Άγκυρα δεν έθεσε μέχρι στιγμής κανένα τέτοιο θέμα. Απλά ο Βέττας για να κερδίσει μία θεσούλα στον επόμενο ανασχηματισμό δεν έχει πρόβλημα να ξεστομίζει ότι κοτσάνα θέλει.

Όμως δεν ήταν μόνο αυτός. Δηλώσεις για το θέμα με την σημαία στην βραχονησίδα έκανε και η Ελένη Αυλωνίτου. Η βουλευτής Β’ Αθήνας μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό είπε χαρακτηριστικά: «Επειδή τα θέματα είναι δύσκολα πρέπει όλοι να αποδεχθούμε ότι την άσκηση εξωτερικής πολιτικής δεν την κάνει ο καθένας μας. Έχουμε χιλιάδες βραχονησίδες εκτός αν είμαστε ικανοί να στήσουμε την σημαία σε κάθε βραχονησίδα και να τις υπερασπίσουμε, τότε μόνο μπορούμε να το κάνουμε. Με αυτή τη νεανική ενέργεια τι κατάφεραν; να έχουμε το Λιμενικό, να έχουμε δυνάμεις μας να ασχολούνται με το θέμα αυτό. Η ελληνική σημαία και το πότε μπαίνει αυτό αφορά τη χώρα. Ο καθένας μπορεί στο σπίτι του ή σε κατοικημένη περιοχή να τη βάλει, όχι σε μια έρημη βραχονησίδα που μπορεί να την πάρει ο αέρας και οτιδήποτε μπορεί να συμβεί».
Και ο Σιμορέλης

Για το ίδιο θέμα μίλησε και Χρήστος Σιμορέλης σε τηλεοπτική εκπομπή, υποστηρίζοντας πως “κακώς έκαναν τη βόλτα τους και σήκωσαν τη σημαία οι τρεις νεαροί. Στο σπίτι μου βγάζω τη σημαία όπου θέλω, η σημαία δεν είναι πανί να το σηκώσουμε στο Καραϊσκάκη και στο Παναθηναϊκό στάδιο”.
«Παλαιός στρατιωτικός μου είπε: ”όταν σηκώνεις τη σημαία δεν την αφήνεις και φεύγεις, κάθεσαι την υπερασπίζεσαι, δεν κάνεις τη βολτίτσα σου και φεύγεις”. Δεν πάω βολτίτσα, κάνω το χαβά μου και μετά λέω: ”τρέξε να συ να την υπερασπιστείς (τη σημαία)”» σημείωσε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα