Από νωρίς στα βάσανα οι ελληνικές ομάδες

Sports Παρασκήνια

Έχει ενδιαφέρον πότε ξεκινάει η νέα σεζόν στην Ευρώπη για τις ελληνικές ομάδες. Με βάση το Access List του νέου Champions League ο πρωταθλητής Ελλάδας ξεκινάει την προσπάθειά του από τον δεύτερο προκριματικό γύρο στο μονοπάτι των πρωταθλητών. Θα μάθει τον αντίπαλό του την Τετάρτη 19 Ιουνίου.

Το πρώτο ματς του πρωταθλητή Ελλάδας είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 23 ή 24 Ιουλίου και η ρεβάνς στις 30 ή 31 του μηνός. Στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες του Αυγούστου θα κληθεί να αγωνιστεί συνεχόμενα στον τρίτο προκριματικό γύρο και στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Στις 18 και 19 Ιουνίου θα μάθουν αντιπάλους και οι τέσσερις Ευρωπαίοι μας αφού τότε θα διεξαχθεί η κλήρωση για πρώτο και δεύτερο προκριματικό και στις τρεις διοργανώσεις.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας χρειάζεται μέσα στο καλοκαίρι να κάνει μία μίνιμουμ πρόκριση για να εξασφαλίσει ότι θα συνεχίσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αν ο πρωταθλητής Ελλάδας αποκλειστεί από τον δεύτερο προκριματικό του Champions League, θα συνεχίσει την προσπάθειά του στον τρίτο προκριματικό του Europa και αν αποκλειστεί και από εκεί θα διεκδικήσει την ευρωπαϊκή του συνέχεια στα πλέι οφ του Conference. Αν αντίστοιχα ξεπεράσει τον σκόπελο του δεύτερου προκριματικού, θα γνωρίζει ότι έχει μίνιμουμ εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο League Stage του Conference, ακόμα και με δύο αποκλεισμούς στη συνέχεια…

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα