Από πνευμονικό οίδημα ο θάνατος της 63χρονης μετά το εμβόλιο της AstraZeneca

Ενδείξεις για σχέση του εμβολίου με την μοιραία κατάληξη της άτυχης γυναίκας επικαλείται ο δικηγόρος της οικογένειάς της

Ένα παλαιό έμφραγμα και ένα πνευμονικό οίδημα “έδειξε” σε πρώτο χρόνο η νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε στην 63χρονη γυναίκα από το Ίλιον που το μεσημέρι της Τρίτης (30/3) έχασε τη ζωή της ελάχιστη ώρα αφότου είχε εμβολιαστεί με το σχήμα της AstraZeneca.

“Πρόκειται για μακροσκοπική εικόνα παλαιού εμφράγματος του μυοκαρδίου και πνευμονικού οιδήματος υπό περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής, Νίκος Καλογρηάς, συμπληρώνοντας ότι την πλήρη εικόνα, αν δηλαδή υπάρχει και οτιδήποτε άλλο, θα δώσουν τα αποτελέσματα της ιστολογικής εξέτασης.

Τα αποτελέσματα της ιστολογικής περιμένει με αγωνία και τα μέλη της οικογένειας της άτυχης γυναίκας, ωστόσο σύμφωνα με τον δικηγόρο Αντώνη Σαχαρούδη που έχει αναλάβει για λογαριασμό τους την υπόθεση υπάρχουν ενδείξεις για σχέση του εμβολίου με την μοιραία κατάληψη της 63χρονης. Μάλιστα ο κ. Σαχαρούδης πρόσθεσε μιλώντας στον τ/σ Mega ότι η εμβολιασθείσα είχε ενημερώσει για το ιστορικό της το εμβολιαστικό κέντρο.

Θυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα πήγε την Τρίτη, 30 Μαρτίου στο εμβολιαστικό κέντρο στο Ίλιον, εμβολιάστηκε και αφού περίμενε να περάσει ο προβλεπόμενος χρόνος αποχώρησης έφυγε για να επιστρέψει στο σπίτι της. Δυστυχώς ελάχιστα λεπτά από την έξοδό της από το κέντρο αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν, έχασε τη ζωή της.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα