Από τα άγραφα: Με εντολή Αλέξη, ο «ηθοποιός» Γρηγορίου κατέθεσε υπέρ… Κούγια και κατά παίκτη του στην ΑΕΛ!

Ο Αλέξης – ύψους 1μ.78 – Κούγιας έκανε και το εξής απίθανο, που τίποτα δεν είναι απίθανο, αν μιλάμε για τον Κούγια. Ανάγκασε τον προπονητή του Μιχάλη Γρηγορίου να καταθέσει εναντίον του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Νίκο Καρανίνα στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών! Ευτυχώς, έγινε εξωδικαστικός διακανονισμός και ο Γρηγορίου δεν διασύρθηκε.

Το στόρι έχει ως εξής. Μετά την ήττα της ΑΕΛ 3-0 από τον Παναιτωλικό (Super League 1) ο Αλέξης του… μετρίου ύψους για Έλληνα, άφησε στο περιθώριο τον Καρανίκα γιατί τον θεώρησε υπεύθυνο της ήττας. Αυτός προσέφυγε στην ΕΕΟΔ, αλλά, τελικά, τα «βρήκαν» με τον Αλέξη.

Ο Αλέξης έπεισε (εδώ γελάνε) τον Μιχάλη Γρηγορίου να καταθέσει ενόρκως ότι ο Κούγιας έχει δίκαιο. Αυτό δεν είναι παράνομο, αλλά ούτε συνηθίζεται ένας προπονητής να καταθέτει σε δικαστήριο κατά ποδοσφαιριστή του, ενώ ήταν ακόμα στην ομάδα του.

Για να… ευθυμήσουμε κι άλλο, ας θυμηθούμε ότι ο Αλέξης είχε χαρακτηρίσει «ηθοποιό» τον Γρηγορίου, με ανακοίνωση της ΑΕΛ στις 2 Απριλίου 2017.

«Σε ένα ποδόσφαιρο που η διοργανώτρια αρχή δεν κάνει τίποτα και δεν ασχολείται με ποδοσφαιρικά παιχνίδια σαν το Βέροια – Κέρκυρα 4-0, που είχε την 5η στοιχηματική απόδοση παγκοσμίως και το σημερινό Κέρκυρα – Ηρακλής 0-3, όπου η ταλαιπωρημένη ιστορική ομάδα του Ηρακλή μεταβλήθηκε σε Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην ομάδα του πραγματικού ιδιοκτήτη Λιμπάντση και του ηθοποιού προπονητή Γρηγορίου, το μόνο το οποίο δεν πρέπει να προστεθεί είναι συμπεριφορές ανθρώπων σαν τους σημερινούς βοηθούς Σίπκα και Βασιλόπουλου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα